Doğal Goğus Buyutme Yontemleri Goğuslerimi nasıl buyutebilirim?
Vücut Bakımı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Vücut Bakımı
- Doğal Goğus Buyutme Yontemleri Goğuslerimi nasıl buyutebilirim?
-
20-09-2022, 13:16:13Yaşım 17. Normalde guğuslerimin en az 75 i doldurması gerekir cunku kilom 45 boyum 1.69.Dışardan gorenler vucudumun cidden guzel olduğunu zannediyorlar ozellikle erkek arkadaşım.Boyum kilom gayet iyi kalcalarım bacaklarım da iyi şukurler olsun.Fakat goğuslerim 75 i doldurmuyor dumduzzz....Annemle bu konuyu konustum ama sağlık konusunda takıntılı olduğu icin kreme bitkilere ilaclara izin vermiyor.2 sene oncede soyledim zamanla buyur dediler ama buyumuyor işte anneminkiler gayet iyi ama 3 cocuk annesi.Ablamların ki gayet iyi biri 80 diğeri 85 kullanıyor...Doktora gideceğim fakat annem doğum kontrol hapları verir onlarda zararlı oluyor kansere neden oluyor vs dedi korktum istemedim sizce ne yapmalıyım masaj yapıyorum aklıma geldikce acaba duzenli yapsam surekli yapsam buyurler mi ki? Buzla masajı denedim bi ara işe yarar gibi hissettim sonra eski hallerine donduğunu falan goruyorum hevesim kacıyor.Arkadaşmın ki 90 yaa cok utanıyorum yaz da yaklaşıyor birde okulun yuzme dersleri başlayacak ben nasıl bikini mayo giyeceğim hele erkek arkadaşımın yanında cok utanırım yardım edin şu caresiz ergene cok az bir zamanım kaldı nasıl buyutebilirim hadi buyutmeyi gectim az cok dolgunlaşsalar bile gobek atacağım vallahi Lutfen yardım edin ablalarım cidden buyuk sevaba gireceksiniz şimdiden cok teşekkurler