MAlum sitede satılan TCA'dan bahsediyorum arkadaşlar şu ara duyumlarıma gore kostik sodayı bile tca diye satanlar varmış ki bu cok tehlikeli ve insan hayatıyla oynanıyor.Bende satıcıyla iletişime gecip acık acık sordum mesajlaşma bilgilerini ve yazdıklarını paylaşıyorum bilginize...

BEN: Cilt tipinize gore peeling oranları hakkında bilgi alabilirsiniz demişsiniz.
Acaba urunle ilgili ayrıntılı bilgiye sahipmisiniz once onu sorayım? birde soylentiler var sahte tca'lar piyasada ve kostik denen aşındrıcı maddenin inceltilmiş halini sattıklarını duydum sadece bilgi amaclı soyluyorum.Boyle bişey varsa nasıl anlayabilirz herhangi bi belge sunabiliyormusunuz cunku cok ciddi bi urun yanlış kullanıldıgında yada dediğim madde varsa icerisinde insan hayatını olumsuz yonde etkileyebilir,hatta mahfedebilir. TCA'nın orjinalliğiyle ilgili nasıl tespitte bulanabiliriz cunku dediğim gibi kostiği bile tca diye satanlar varmış ki bu korkunc bişey

SATICI: Merhaba, piyasada sahte urunler olabilir doğrduru dikkatli olmak gerek. Bizim satışını yaptığımız urun orjinaldir, gerekli belgeler ve faturalar gitti gidiyor yonetiminde bulunmaktadır zira tca bir kozmetik urun değil bir laboratuvar kimyasalı olduğundan gerekli şartlar sağlanmadığında yasaklı urunler listesinde yer almaktadır ve risklidir zira bir kullanıcı herhangi bir bicimde cildinde hasar meydana getirebilecek yanlış bir kimyasal kullandığında bunun muhatabı satıcı ve urunu satın almış olduğu satış kanalıdır hukuki acıdan.Bu yuzden de ben acıkcası şimdiye kadar kostik soda satanını hic gormedim ve duymadım ama TCA yerine AHA iceren asitleri satanları gordum(o tuzağa duşenlerden biri bendim) bu yuzden de bir cok kullanıcı 14 seans TCA uyguladım hala cildimde duzelme yok şikayeti ile geliyorlar yazık ki...

Kostik soda yani sodyum hidroksit ile tca yı ayırmak basittir... Eğer size gelen urun kostik soda ise yarım gramını 9.5 gr su ile karıştırın, elinizde yağlı his bırakıyorsa kostik sodadır ayrıca TCA nın kendine has mayhoş bir kokusu vardır ama bunu tarif edebilmek biraz zor şoyle anlatayım hidrojen peroksit ile curumuş meyve kokusu karışımı enterasan bir kokusu vardır.

Birde bilgi olarak soyleyebileceğim şey şudur... Bizim kullandığımız TCA Markası Merck Sharp firmasınındır ki bu firma hem ilac, hem laboratuvar kimyasalı hem yarı kozmetik urunler uretir ancak, Merck Sharp Tca granul olarak satışa sunulur ve saf su ile cozundurulur ve yalnızca 100 gr, 250 gr ve 1000 gr ceşitleri vardır bu granulun doğal olarakda kullanıcılar 100 gr granul urun alamayacakları icin biz direkt 30 ml belli oranlarda cozundurerek ve bunları kahverengi cam şişe icerisine koyarak gonderiyoruz soylediklerimi teyid etmeniz icin kısa bir google araştırması yeterli olur sanırım... Bunun dışında dediğim gibi urunun orjinal olduğuna dair gerekli belgeler gitti gidiyor yonetiminde mevcut hatta gecen hafta kendileri tarafından istendi bu belgeler...

Saygılar