Kızlar merhaba bacaklarımı en son 26 Haziran'da ağda ısıtıcısının paketinden cıkan ağdayla almıştım ve ağda o kadar kotu bi ağdaymış ki bacaklarımı alırken bile mahvetti.Aldıktan sonra tuy kokleri kızardı kabardı,ben de sadece ağdaya ilk başladığım zamanlarda oluyodu.ağdadan sonra nemlendirici falan da surmuştum ama yine de gece bayaa yanmıştı.Ağda yapalı 10 gun oldu tuyler cıkmaya başladı yavaştan ama ağda nasıl aldıysa tuyler bi turlu cıkamıyo heralde cok fena kaşınıyo.ağdayla aldığımda normalde 10-15 gun sonra boyle kaşıntılar oluyodu ama hic bu kadar fena olmamıştı.gunduzleri ben kaşımadıkca problem olmuyo ama gece yatarken haliyle yatağa,yorgana falan surtununce cok fena kaşınmaya başlıyo,uykudan uyndırıyo resmen.kac gundur her gun 15-20 dk kese yapıyorum ardından nemlendirici suruyorum ama yine kar etmiyo.yarın oğlen Abant'a gidicez ve orda geceliycez pazar akşamı eve donucez.Şu kaşıntıdan bi an once kurtulmak istiyorum cunku evde hic diilse kaşındığı zaman hemen banyoya girip kese yapabiliyorum,nemlendirici,kolonya falan surebiliyorum hafifliyo biraz ama orda oyle bi şansım olmıycak.acaba ben bugun bi jilet vursam tuylerin ustu biraz kazınınca daha kolay cıkarlar mı şu kaşıntım biraz hafifler mi bi bilginiz var mı??nolur başka yontemleriniz de varsa soyleyin cok zor durumdayım boyle bi kaşıntı gormedim.bi kaşınmaya başlayınca elimi cekemiyorum bacaklarımdan kaşıya kaşıyo tuy kokleri de kabarıyo kızarıyo