Daha onceden actığım http://www.kadinlarkulubu.com/dogal...65243-yalnizca-masaj-yaptim-gelisme-oldu.html konusunun devamı olaaaaraaak kızlar buyuk değişim olduuu Orada yaptığım hareketlerin ustune aşağıdaki hareketleri de ekledim buyuk değilim gosterdi!
Goğus Buyutucu Egzersizler Resimli Meme Buyutme Hareketleri
Kucuk goğuslere sahip olmak bazı kadınlar icin sorun oluşturabiliyor. Goğusleri doğal yoldan buyutmek isteyenler icin bugun sizlere egzersiz ve spor hareketleri yoluyla gogusler nasıl buyultulur bunun ipuclarını vereceğiz. Evde herhangi bir alete ihtiyac duymaksızın kolaylıkla kendi başınıza yapabileceğiniz bu resimli goğus buyuten egzersiz hareketleri sadece goğusleri buyutmek icin değil aynı zamanda goğus dikleştirici etkisiyle goğusleri dikleştirmek icin de oldukca işe yarıyor. Şimdi evde goğus dikleştirmek ve buyutmek icin ne gibi hareketler yapmalıyız bunu acıklayalım.
gogus buyutucu egzersizler
1. Karın ustune yuzukoyun uzanıyoruz ve ayakların havaya kalkmasına mani olmak icin ayaklarımızı kanepenin veya yeteri kadar ağırlığa sahip bir ev eşyasının altına yerleştiriyoruz. Sonrasında derin bir nefes alıp aynı anda vucudunuzun ust kısmını kaldırıp kollarımız ile suda yuzme hareketi yapıyoruz. Kolları yan tarafa doğru getirirken daha once aldığımız derin nefesi ağır bir bicimde geri verip ve yavaşca ust bedeninizi indiriyoruz. Bu işlemi 10 defa tekrar etmemiz yeterli olacaktır.
goğus buyutme egzersizleri
2. Dizlerinizin ustune oturup kollarınızı omuz yuksekliğinde havaya kaldırın, vucudunuzu dik tutmak şartıyla arkaya doğru iki kere esnettikten sonra one getirip aşağıya indiriniz. Bunu 15 defa tekrar ediniz.
goğus dikleştirme egzersizleri
3. Dizlerinizin ustune oturup kollarınızı havaya doğru kaldırdıktan sonra iyice gerin ve kollarınızı yanlardan aşağıya indirin. Bunu 15 defa tekrar edin.
goğus dikleştirici egzersizler
4.Diz cokerek diz kapakları uzerine oturuyoruz. Daha sonra her iki kolumuzu eş zamanlı olarak aynı anda arkaya doğru esneterek goğus kaslarını geriyor ve kolları iki yana indirip bunu 15 defa tekrar ediyoruz.
meme buyuten egzersizler
5. Diz kapaklarınızın ustune oturup bir elinizi belinize yerleştirerek oteki kolunuzu onden arkaya doğru hızlıca itin ve kolunuzu yana doğru indirin. 7 defa sağ 7 defa sol kolunuzu bu şekilde hareket ettirin.
Doğal Goğus Buyutme Yontemleri Yalnızca masaj yaptım ve resmen buyudu!
Vücut Bakımı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Vücut Bakımı
- Doğal Goğus Buyutme Yontemleri Yalnızca masaj yaptım ve resmen buyudu!