merhaba kızlar. ilk başta şunu soliyim goğuslerim okadar kucuk ki destekli 75 bile anca yani. herzaman koşarken sallanan yada catal gorunumu olan goğusum olmasını hayal ettim. denemediğim şey kalmıyordu yok masaj yok şole bole. hatta bu oğrenci halimle pahalı goğus buyuten kremlerden almaya kalkıştım ancak surekli alıp kullanılmazsa işe yaramayacağını duydum ve surekli alacak parayı bulamayacağım icin vazgectim.

ve bir gun fakultede kantinin onunde sigara icerken yanıma etli butlu diyebilceğimiz bir arkadaşım geldi (goğusleri de gayet buyuktur.) "goğuslerin nekadar guzel hep onu acık giyebiliyosun" dedi. buarada hep onu acık giyinirim cunku onu kapalı giyindiğim zaman iyice oğlan cocuğuna donuyorum. bende "dalgamı geciyosun sırf moralim bozulmasın diye bole soluyosun seninkiler gibi olmasını nekadar isterim" dedim. "ben hic onu acık giyinemiyorum giydiğim zaman cok belli oluyo goze batıyo resmen cağırıyo gibi" dedi. o an duşundum harbi cok rahat istediğimi giyinebiliyodum zaten cıtı pıtı bi yapım var ayrıca ilerki yaşlarda sarkma olmucak. bi arkadaşıma daha goğus buyutmekten bahsedince "erkekler kucuk goğusluleri daha cok sevdiğini duydum hem dik duruyo" dedi. şuan niyeyse artık hic masaj yapmıyorum ve goğuslerimi olduğu haliyle baya sevmeye başladım. bence sizde denemeyin kucuk goğuslu olmanın da guzel bi tarafı var. ama herkesin kendi fikri tabi bana onceden biri deseydi sanane derdim de şuan bu acıdan bakmanızı istiyorum bu polyanna nerden cıktı diceksiniz ama biz kadınlar her halimizle guzeliz