Cildim cok kuru. Guneş bu kurumanın iyice artmasına yol actı. Ceşitli bakım urunleri kullanıyorum ama hic birinden tam yarar sağlayamıyorum. Cildime nasıl nem katarım? Mine Y. / Antalya
Haftada 2 kez, 2 corba kaşığı buğday cimi ile yarım fincan havuc suyunu karıştırıp icin. Ayrıca yine haftada en az 2 kez; 1 tatlı kaşığı oğutulmuş buğday cimi suyu, 1 yumurtanın sarısı ve 1 tatlı kaşığı zeytin yağını karıştırıp tum cildinize yayın. Bu karışımı 20 dakika cildinizde beklettikten sonra yıkanın.
[h=4]SELULİTLERE KARŞI SOĞAN KABUĞU[/h]Selulitlerimle başım dertte. Piyasadaki kremlerin coğunu denedim ama selulitlerimi gideremedim. Ne yapmamı onerirsiniz? Eda B. / Ankara
Oncelikle selulitlerinizden bir anda kurtulamayacağınızı bilin. 5 yemek kaşığı yeşil cam iğnesi ve 5 yemek kaşığı soğan kabuğunu doğrayın. 5 yemek kaşığı kuşburnunu uclarını kestikten sonra blender'dan gecirin. Camdallarını ve soğan kabuklarını, kuşburnuyla birlikte celik bir tencerenin icine atıp 10 dakika kaynatın. Bu karışımı ateşten aldıktan sonra uzerini bir ortuyle ortun ve tıpkı yoğurt mayalar gibi ertesi sabaha kadar bekletin. Suzdukten sonra sabah, oğlen ve akşam bu karışımdan birer cay bardağı icin. Bu formulu 4 ay boyunca duzenli olarak uygulayın.