arkadaşlar kilomdan genel olarak memnun olduğum halde,selulit problemimi ( ve kılcal varis ) bir turlu yenemiyordum.aslında ikisine de sebep olan aşağı yukarı aynı şeyler.uyguladığım yontemle selulitlerim yavaş yavaş,azar azar değil cok hızlı ve gercekten gozle gorulur bir şekilde azalmaya başladı.yontemim şu :
1. normal tuz cope,himalaya tuzu baştacı!! ( 4-5 gram maksimum )
2. şeker yok.hic yok.aşırı şekerli meyveler yok.
3. hergun 2,5-3 litre karbonatlı su.yemeklerden yarım saat once veya 1,5-2 saat sonra ikişer bardak.yemekle beraber su icmiyorum.karbonat eczaneden alınacak ingiliz karbonatı olacak.her bardak suya yarım cay kaşığı konulacak.sabah ilk iş,akşam son olarak mutlaka icilecek.
4.kola,asitli icecekler,cay,kahve,meyve suyu yok.sadece bitki cayları ve ayran.
5. veee listenin en ama en onemli maddesi trambolin.eve trambolin aldım ( reebok rebounder marka ).5 dakika ile başlayıp yavaş yavaş arttırıyorum.internette guzel videolar var.sporcu sutyeni takmayı unutmayalım.trambolin gercekten ama gercekten seluliti bitiriyor arkadaşlar.yemin ediyorum benim denemediğim yontem kalmamıştı,ama gozle gorulur ve kalıcı sonucları bir turlu alamıyordum.şu anda inanamıyorum.hızlı bir şekilde yağ kaybediyorum ve dolaşım problemi diye birşey kalmadığı icin selulitler hızla eriyor.zaten trambolini kullanınca anlayacaksınız.nasıl butun vucut bir anda kıpkırmızı oluyor.damarlar acılıyor ve kan hızlı hızlı akmaya başlıyor vucutta.trambolin lenf sistemini uyaran cok onemli bir spor aleti.selulitin caresi zaten lenf sistemini harekete gecirmekte.ayrıca toksinleri vucuttan attığınız icin acayip kilo da verdiriyor.oluşmuş varisleri bilmem ama bundan sonra eğer haftada en az 4-5 kez trambolinde zıplarsanız varis problemi yaşayacağınızı sanmıyorum.mutlaka deneyin ve aynada gorduğunuz değişimlere inanamayacaksınız.
Selulit Sonunda seluliti hayatımdan cıkarıyorum!!
Vücut Bakımı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kişisel Bakım
- Vücut Bakımı
- Selulit Sonunda seluliti hayatımdan cıkarıyorum!!