Kızlar bugun sadece bu konular uzerinde kliniği olan uzman doktora gittim catlaklarımı gosterdim ,

Dermaroller: % 30 40 iyileşme sağlar calışma prensibi lazer gibi, seansı 150 tl, 50 euro aleti alırsın 4 seans yaparız 15 gunde bir dedi 1,5 mmlik ile. sonrasında sende evde 0,5 mm ile haftada iki kez evde devam edebilirsin dedi. işlem sonrası DMAE iceren solusyon kullanıyomuş kok hucre kullanımını bırakmış( kok hucre tumor oluşturuyomuş dedim boyle dedi, bu DMAEyi araştırcam bi urun bulursam kendim kullanırım asıl amacım bu urunu oğrenmekti )

Fraksiyonel Lazer: 600 tl seans icin 4 5 seans alır, iyileşme max %80 olur en fazla iyileşme bunda sağlanıyo, esmer tenlilere uygulamıyorum dedi.Senden daha derin catlaklarda buruş buruş bi goruntu oluyo alttaki doku boşaldıgı icin, onlardaki o goruntuyu lazerle yokettim yuzeye yaklaşıyo catlaklar yani dedi.lazerden yanaydı yani bilemiyorum benimkiler yuzeysel oldugu icin acaba bana bi hayrı olmaz mı diyede duşunmedim değil yani

Mezoterapi: seansı 200 tlymiş, catlak altına sıvı enjekte ediyorlarmış, iyileşme yuzdesini hatırlamıyorum.

benim mantıgıma yatan dermaroller ama 2mm yi evde kullansam mikrop kaparsam diye korkuyorum 600 tl de fazla geldi boyle bi uygulama icin acıkcası , 0.5 i evde kullanmak sonra bi 50 euro daha verip cokta mantıgıma yatmadı. sizin fikirlerinizi alayım