arkadalar daha once boyle bi konu acıldı mı bilmiyorum acıkcası aradım ama bulamadım , bu dermatologun urunlerinden olan dr.murad firm&tone serum :
Selulit ve Catlaklara Karşı Serum
Cildin genel gorunumunde %80' e,
Selulit ve catlak gorunumunde %69' a varan iyileşme sağlamaya yardımcı olur* Vucudunuzdaki puruzleri gidermeye, selulit ve catlakların gorunumunu azaltmayı destekler.
Ayrıca;
o Formulundeki liposom kapsulleri ile getirilmiş lipozom iceren serum aktif maddelerin cilde nufuz etmesini sağlar, selulit ve catlak gorunumunu azaltmaya,
o Cayenne pepper ile ciltteki kan dolaşımını hızlandırmaya,
o Horse Nut Tree Ozu ve Tiger's Herb ile daha sıkı ve daha puruzsuz bir cilt meydana getirmeye,
o Amazon Cam Ormanlarından elde edilen Cat's Claw ile selulitle bağlantılı engebeli cilt gorunumunu duzeltmeye,
o Uzun suren ve uygulamadan saatler sonra bile yok olmayan etkiler sağlamaya yardımcı olur
*8 haftalık bağımsız klinik testlere katılan calısma denekleri tarafindan denenmiştir. Bildirilen sonuclardır kişiden kişiye değiskenlik gosterebilmektedir. diye acıklaması var, 2 gundur baya bakıyorum bu urune ama kullanan bulamadım fiyatından olsa gerek 290 tl 200 ml Co-3 : Patenti Dr.Howard Murad'a aittir.Ciltteki kalojen ve elastin dokusunu yapılandırarak cildini kuvvetlendirir ve yeniler.Cizgi ve kırışıklıkların onarılması ve onlenmesi ile cildin bakımını sağlar.Kolajen parcalayıcı enzimlerin oluşumunu azaltır. gibi calışmalarınıda gorunce baya guvenilir geldi bana. kullanan varsa lutfen paylaşsın veya alacaklar alsında bizide bilgilendirsin bu arada ben catlaklar icin kullanmak istiyorum
Selulit Dr.howard murad urunleri
Vücut Bakımı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Vücut Bakımı
- Selulit Dr.howard murad urunleri