Kıl batıkları ve lekelerinden kurtulmak icin onerileriniz?
Vücut Bakımı0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Vücut Bakımı
- Kıl batıkları ve lekelerinden kurtulmak icin onerileriniz?
-
20-09-2022, 12:38:03slm kızlarr benm cok buyuk bi sorunum var ama kendim ettim kendim buldum..benim gecen yaz bacaklarımdaki kıllar deri altından cıkmaya başlamıştı(normalde epilasyon aleti ile alıyorum) bende onları hırs edip cımbızla almaya calıştım tabi onları cıkarana kadar tariş oldu hemde cok benek benek bacaklarım o donem cildiyeye gittim bi krem verdi faydası olmadı zaten yine deri altından cıkıyor diye bende iyice takıntı halini aldı onları orda gormek istemediğim icin hep ısrarla aldım beneklere her gun yenileri eklendii..:cok uzgunum:kışın biraz dinlenmişti lekeler gecer gibi olmuştu bu yaz yine aynı şeyyy kıllı gezemem ya yine alıyorum ve yine aynı dert napıcam boyle cildiyeye gitmem hic bi işe yaramadı bacaklarım cok kotu etek giyemiyorum gecen yaz denize gitmiştim insanlar denizdenmi oldun diyorlarr demek okadar kotuydu:cok uzgunum:neler neler denedim tum yuz maskelerini ben bacaklarıma yapıyorum ama artık faydası yok bana ne olur akıl verin yardım edin bu lekelerden nasıl kurtulcam..hadi tomra tutup geciyor tmm ama izleri kalıor zaten beyaz tenliyim bi ilac bi kerem bi maske vs bildiğiniz bişy varsa lutfen akıl verin banaa.. vallahi cok param olsa ilk once estetik yaptırcam bacaklarıma:Saruboceq: