Ben acaip kararlıyım,bu hafta finallerim bitiyor tatilde beslenmeme dikkat edip spora vakit ayırabilirim.
Bu yaz evleniyorum Allah'ın izniyle ama son4-5 ayda cok kilo aldım. 62 den 72 ye geldim
Hayatımın en onemli doneminde en kilolu halimle tombalak bi gelin olarak dolaşmak istemiyorum

Belim ince ama belden aşağısı sağolsun ust tarafa gore kalın,ozelliklede bacaklarım.
Pantolonlarımı buyuk beden alıp bellerini daralttırıyorum cunku bacaktan basenden gecmiyor.
Yakın bi arkadaşım gecende evde şortlu gordu ''sende hep bacaklara calışmışsın ha '' dedi,sinir oldum kendide 90 rahat var ama ozguven benimle dalga gececek kadar sağlam
Neyse yahu cok uzattım,ben bu işi ciddi ciddi yapacak,birbirini takip edecek arkadaşlar arıyorum.
Fotoğraflarla bacaklarımızın şuanki halini paylaşalım,sonra ayda bir yeni fotoğraf yukleyip son halini değerlendiririz. Birbirimizden utanıp belki kaytarmayızda dikkat ederiz

Diyetisyene gidip 1 ay programa sadık kalınca gayet iyi sonuc almıştım ama okula başlayınca,abur cubur cikolata fast food vs derken tekrar toparladım
Ben bu kiloları vereceğim,ozelliklede bacaklarımı incelteceğim

Zamanında milli sporcuydum ama sakatlık yuzunden birden bırakınca birden şiştim.
Ne tur hareketler yapılacağını,beslenmede nelere dikkat edileceğini paylaşıp, birbirimizin fotoğrafına bakarak,birbirimizden utanıp hırslanarak biz bu işi başarırız diyorum

Hadi hayırlısı