Merhaba arkadaşlar.
Yıllardır bu başlık altında gezip duruyorum ama acık soylemek gerekirse hicbir yonteme sabredip sonuna kadar denemedim. Şimdiye kadar goğuslerime tek etki eden şey doğum kontrol hapıydı; ama inanın cok cok az bir dolgunlaşma sağladım onunla.

Şimdi gelelim avokado meselesine...
Bir arkadaşımın goğusleri gercekten cok buyuk, onunla bu meseleleri konuşurken "ya kızım anan sana ozel bişi mi yedirdi, nası bu hale geldin?" falan dedim, meğer cidden arkadaşımın annesinin ozel bi yontemi varmış Arkadaşımın soylediğine gore surekli avokado yedirirmiş annesi goğusleri buyuk olsun diye.. Avokadoyu ezip icine zeytinyağı ve kekik ekleyerek yerlermiş. Bu işin aslı astarı var mı diye şoyle bir nette dolanayım derken, İbrahim Saracoğlu'nun goğus buyutme kurune rastladım. Orda da şu şekilde anlatılıyor:

AVAKADO : Goğus buyutmek icin olgun bir avakado secilmelidir. Eğer avakodo olgun değilse, bir gazeteye sarılarak 2-4 gun arası bekletilmelidir. Yumuşamış olan avakadonun kabuklarını ince bir şekilde soyup catalla ezerek uzerine limon sıkılır. Haftada 3 defa yenir.

KARABAŞOTU : Goğusleri buyutmekte cok faydalıdır. Cay olarak demlenip icilmelidir.

Acaba bu kez olur mu diye duşunmeden edemiyorum.. Cunku egzersiz, yağ, masaj gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum, başlasam gene bırakıcam uşenicem biliyorum. Bu kez de bunu denemeye karar verdim.. Benimle birlikte deneyecekler var mı? Bakalım bi sonuc elde edebilecek miyiz... Ben şimdi avokadolarımı sardım, olgunlaşsınlar diye bekliyorum Bir an once başlıycam bakalım