tca bakmak icin gezinirken buldum aynen yapıştırıyorum
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KİMYASAL PEELİNG
Donemi BİTTİ
***ETKİSİ TCA 25-40 ARASIDIR.***
KİMYASAL JELL (solisyon +krem birleşti)
Solisyonla cildinizi yakmak zorunda değilsiniz.krem ile cildinizi beslemeye ugraşmayın artık ikisi birleşti. JAPON yadan iThal Kimyasal jell kimyasal peeling gibi
cildinizi yakmaz sadece 1 gunde
SİVİLCE
CİLT LEKELERİ
AMELİYAT İZLERİ
DOVME
SARKMALAR VE GENETİK LEKELER
CİLLTEKİ RENK BOZUKLUGU
SİYAH NOKTALAR
AKNE VE İZLER
KISACASI ESKİ CİLDİNİZİN YERİNİ PURUZSUZ
BİR CİL ALIYOR.
NEDİR KİMYASAL PEELİNG JELL
CİLT uzerindeki hasarlı olu derileri ve problemli dokuları en hızlı şekilde soyarak cok kısa surede kusursuz cilt oluşturmaktır.
Kimyasal peeling uygulamalarından sonra yeni, genc bir deri oluşuyor, kırışıklar ve lekeler azalıyor, hatta kayboluyor.
KULLANIMI :
Kimyasal jell parmagınızla biraz alın normal krem surer gibi puruzlu cilde surunuz 5 dk masaj yaparak yaydırın cildiniz deriyi hemen soyacak ve yeni deri puruzsuz ve yumuşak olucaktır.
URETİCİ KİMDİR ?
EXTERA SKİNS GENTLE , JAPONYANIN EN BUYUK KOZMATİK FİRMASIDIR DUNYANIN BİRCOK ULKESİNDE TOPTAN URUNLER SUNAN BİR URETİCİDİR.
URUN HEM BAYANLAR HEMDE ERKELER İCİNDİR
URUN 125 gramdır
KİMYASAL PELLİNGTEN FARKI NEDİR
kimyasal jeel kokmaz ve tahriş eder kimyasal peeling tahriş ve yara yapar
Kimyasal jeel 1 gunde etki eder kimyasal peling 7 gunde cildi temizler
kimyasal jeel 75 kullanımlıktır. kimyasal peelin 35 kullanımlık.
kimyasal jeel % 100 etkilidir.kimyasal pelling % 56 etkilidir.
KİMYASAL PELİNGTEN % 50 DAHA ETKİLİDİR.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ben tcayı cok tutup yananlardanım kızlar lekeler kaldı bende biraz acıldılar devam ettim eskiye gore cok daha iyiler bu catlakları boyle bi yontemden başka gecirebileceğimi sanmıyorum kullanan varmı sanki daha iyi gibi geldi daha kontrollu
Catlaklar "Kimyasal Peeling Jel" cıkmış kızlar
Vücut Bakımı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Vücut Bakımı
- Catlaklar "Kimyasal Peeling Jel" cıkmış kızlar