Kızlar merhaba . Beni tanıyan az cok tanır burda. Bende severim spor yapmayı. sporu yaptıgınız gun bıle etkisini gosterir ama biz gozle gormemiz icin men az 1 hafta ihtiyac var. O yuzden şimdi gostereceklerimi azimle Sıkılaşmak isteyen hanımlarla berabaer başlıyalaım beraber gorelim. Şimdi ben ilk olarak şunun la başlayalım spora derim bu arada Bu hareketleri evde yapıcaz cok rahat sadece 1 saatinizi ayırmanız yetidektir ilk haretim şu tabiki ilk once esneme germe yapıyoruz sonra ilk şu hareket başlangıc pozisyonuzmuz Kalca eritme hareketleri, HIZLI guzel kalca - egzersiz hareketleri videoları - Kopru - YouTube ilk bununla ısınıyoruz sonra KALCA KALDIRMA ANTRENMANI-LETS LİFT THE BUTTS UP - YouTube şu haretleri zAten en sonunda yazıyor 3er setler 12 defa yapıyoruz. daha sonraki haretimiz şoyle : Ayakta bacaklarınızı Aca bildiğiniz kadar acın ama fazla gerilmeden. Sonra aşağıya comer gibi ama olabiliğince sandelyeye oturur gibi cokun 3 saniye durun kalkın bu haereketi 30 defa olmak uzere 3 tekrarla yapılırsa mukemmel bir değişlik oluyor. Ben yaz başında yapıyordum aşırı buyuk bir değişiklik avr şimdi gene başladım ama bırakmıycam benimle birlikte sıkılaşmak isteyen kızlar hepinizin sorulaırnı onerilerini Belkiyorum.. :118: