eğer bu konuda gercekten bilim cevresi tarafından onaylanmış bir cozum getirilmezse,beslenme alışkanlığınız kokten değişmezse,selulite spor dışında cozum yok arkadaşlar.zamanında ben de cok optimistiktim duzenli bişeyler kullanarak tuzu azaltıp salata yiyerek yağı abartmayarak gecer sandım
taa ki spora kadar.spora başlayınca selulitin ne kadar zor giden bişey olduğunu gordum.
oncelikle şunu belirteyim abartılı bir selulit problemim yok,fazladan 4-5 kilom vardı sadece ve spor salonundaki en zayıf insanım diyebilirim.yağlı şeyler mideme dokunur cok yağlı yemem,tuz şeker tuketmem,hamur işi pek yemem buna rağmen son iki yıldır selulitten kurtulamadım.
yazın 3 ay boyunca haftanın 4 gunu gunde 4 saatimi spora harcadım,2-3 saat salonda kondisyon ağırlıklı fitness calıştım 1 saate yakın yuzdum.diyet yapmadım ama daha sağlıklı beslenmeye ozen gosterdim.3 kilo verdim,selulitlerinse sadece gorunumu azaldı ama hala vardı.son 3 aydır da haftanın 1-2 gunu 4er saat kadar spordayım 1 kilo daha verdim sonuc olarak 6 ayda selulitlerin yarısı gitti,vucudum cok sıkılaştı toparladı belirgin fark var ama selulitlerin gitmesi cok zamanımı aldı.sanırım 6 ay sonra tamamen gitmiş olacaklar.
bir de genler de cok onemli tabi,2 cocuk annesi olup beslenmesine dikkat etmeyen bi bayan tanıdık bacaklarını gosterdi şok oldum,sutun gibiydi.
benim gibi gen ve yaşam tarzı mağduruysanız spor şart.salona gidip saatler harcamak zorunda da değilsiniz,selulite faydalı belirgin hareketler var,yediklerinize ictiklerinize dikkat edip her sabah en fazla yarım saatinizi ayırarak bu hareketleri yaparsanız en onemlisi bunu yaşam tarzı yaparsanız selulitlerinizden uzun vadede kurtulabilirsiniz.
bu arada benim gibi merak eden olmuştur belki,avrupalı kızlarda da selulit var.salona duzenli gelen yabancı kızlar var cok guzel fizikleri ve taş gibi bacakları var,eskiden gorsem bu kız niye spora geliyor ki vucudu cok guzel zaten derdim ama zaten duzenli spor yaptığı icin taş gibi dimi