merhaba ablalarım ben 17 yaşında 1.60 boyundayım.aileminde boyu kısa oldugu icin daha uzayamayacağım moralim cok bozuk bazen ağlıyorum bu konuda.internette gezerken bir urunle karşılaştım denemek istiyorum urun hakkında net aleminde hic olumsuz bir yorum gormedim dahada belki aranızda kullananlar vardır diye duşunuyorum acaba kullansam mı kullanmasam mı diyede kararsızım gelelim urunun tanıtımına
SupraTall Bitkisel Boy Uzamasına Yardımcı Formul
MUCİZE BOY UZATMA FORMULU AMERİKA'DAN SONRA TURKİYE'DE! supra tall
SupraTall ergenlik doneminde gelişmeye ve kalıcı boy uzamasına yardımcı Amerikadan ithal edilmiş T.C. Tarım Bakanlığı Tarafından onaylı %100 bitkisel bir urundur.
Gunluk yaşamda vucudun ihtiyacı olan ve gelişim doneminde boyun uzamasına yardımcı vitamin ve mineralleri bir kerede SUPRATALL sayesinde alabilme imkÂnına sahip olacaksınız.
SUPRATALL buyume hormonu salgılayarak boyun uzamasına ve kemiklerin daha guclu olmasına yardımcı olur. İceriğinde bulunan mineral ve vitaminlerden oluşan bitkisel karışımlar ile sağlığınız icin %100 doğal ek bir besin kaynağıdır.
Vucuttaki kan dolaşımını hızlandırarak, bağışıklık sistemini guclendirmeye yardımcı olur ve hucre buyumelerini duzenler.
SUPRATALL HORMON İCERMEZ!
SupraTall iceri itibarı ile %100 bitkisel olup hicbir hormon maddesi icermemektedir. Gonul rahatlığı ile kullanılabilinir. Bu gune kadar herhangi bir yan etkisine rastlanılmamış eşi benzeri bulunmayan bir formuldur. Amerika'da binlerce kişinin tercih ettiği bu formul ile boyunuzu uzatmak artık cok kolay olacak. Cok kısa bir surede bu mucizeyi gormek icin hemen sipariş verin.
SupraTall'ın Etkileri Nelerdir?
Buyume hormonu salgılamasına, supra tall
Omurgaların daha dik durmasına,
Boy uzamasına ve kemiklerin daha guclu olmasına,
Bağışıklık sistemini duzenlemeye ve guclendirmeye,
İceriğindeki Vitamin D3 ile hucre buyumesini duzenlemeye,
Kemik ve kas yapısını guclendirmeye,
Kanın akışını ve dolaşımını hızlandırmaya, supra tall
Vucut direncinin, ruhsal ve bedensel gelişiminin artmasına yardımcı olur.
SupraTall Boy Uzatıcı Hakkında:
SupraTall ergenlik doneminde gelişmeye ve kalıcı boy uzamasına yardımcı T.C. Tarım Bakanlığı Tarafından onaylı %100 bitkisel bir urundur. Boyun uzamasını destekleyen mineral ve vitaminler oluşmaktadır. Tamamen %100 doğal bir urundur icerisinde herhangi bir kimyasal madde bulunmamaktadır. SupraTall yapılan klinik test ve kullanım sonucu ortaya cıkan sonuclarda cıkan herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. İlac değildir. Bitkisel gıda takviyesidir. supra tall
İceriği ve Etkisi:
SupraTall ergenlik doneminde gelişmeye ve kalıcı boy uzamasına yardımcı Amerikadan ithal edilmiş T.C. Tarım Bakanlığı 30.10.2009 tarih ve G34-6728-00018-2 sayılı izni ile uretilen %100 bitkisel bir urundur. Gunluk yaşamda vucudun ihtiyacı olan ve gelişim doneminde boyun uzamasına yardımcı vitamin ve mineralleri bir kerede SUPRATALL sayesinde alabilme imkÂnına sahip olacaksınız. SupraTall buyume hormonu salgılayarak boyun uzamasına ve kemiklerin daha guclu olmasına yardımcı olur. İceriğinde bulunan mineral ve vitaminlerden oluşan bitkisel karışımlar ile sağlığınız icin %100 doğal ek bir besin kaynağıdır. Vucuttaki kan dolaşımını hızlandırarak, bağışıklık sistemini guclendirmeye yardımcı olur ve hucre buyumelerini duzenler.
SupraTall Kullanım Şekli: supra tall
SupraTall kapsul, sabah ve akşam olmak uzere yemeklerden 1 saat once alınmalıdır. Kesin sonuc alabilmeniz icin duzenli kullanım gerekmektedir.
Ticari Takdim Şekli:
1 adet Supra Tall Kapsul 600 Mgdır. 1 kutuda 60 kapsul bulunmaktadır.
Uyarı:
SupraTall Kapsul, herhangi bir rahatsızlık veya hastalığı onleme veya tedavi amaclı kullanılmaz;
Hamile ve emziren bayanların kullanmaması gerekir. supra tall
Direk guneş ışığından koruyarak oda sıcaklığında muhafaza ediniz.
Urunun şimdiye kadar hicbir yan etkisi saptanmamıştır.
İlac değildir. Bitkisel gıda takviyesidir.
bu şekilde tanıtımları var acaba guvenip alsam yan etki yaparmı aranızda kullanan veya konuyla ilgili acıklaması olan varsa yazabilirmi rica etsem ?
Boy uzamasına yardımcı mutheşem Bitkisel kapsul
Vücut Bakımı0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kişisel Bakım
- Vücut Bakımı
- Boy uzamasına yardımcı mutheşem Bitkisel kapsul