• Serbest radikallere karşı savaşarak yaşlanmanın onune gecer.
• Kuru cildin beslenmesine yardım ederek kutanoz bariyerin yenilenmesine yardımcı olur ve egzamaya donuşmesine engel olur.
• Yağlı ciltler icin sebum oluşumunu duzenler.
• Ciltteki catlakların iyileşmesine yardımcı olur ve catlak izlerini ortadan kaldırır.
70.2 mg E vitamini icerir. Bu miktar palmiye yağında 25.6 mg. zeytin yağında ise 7.1 mg. civarındadır.
Guzellik uzmanlarının da belirttiği gibi Argan Yağı ile rekabet edebilecek herhangi bir urun daha yoktur. Yatmadan once cilde birkac damla uygulamak cildin yenilenmesi, yumuşaması ve tonunu yakalaması icin yeterlidir.
Selulit ve Catlak İzleri
Argan Yağı’nı mevcut guzellik kreminizle değiştirmeniz guzellik uzmanları tarafından da onerilmektedir. Cunku Argan Yağı %100 doğal bir urundur. Ciltteki catlakları onlemesi ve cilde tekrar elastikiyet kazandırması acısından cok faydalı bir urundur. Argan Yağı kullanımıyla birlikte pek de estetik olmayan bu cirkin izler silinir ve cildiniz elastikiyet kazanır...
BEN BİO-OİL KULLANIYORUM CATLAK İCİN .. ŞİMDİLİK MEMNUNUM ... 3 AY DUZENLİ KULLNDIKTN SONRA ARGAN YĞINA GECEBİLİRİM .... YURTDIŞINDA COOK KULLNILIYOO HABER VERMEK İCİN ACTIM KONUYUUU
Catlaklar Argan yağı :)
Vücut Bakımı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Vücut Bakımı
- Catlaklar Argan yağı :)