Arkadaşlar forumda takip ettiğim kadarıyla masajın nasıl yapılacağına dair cok soru soruluyor. Bu yuzden kendi tecrubelerimden ve araştırdıklarımdan bahsetmek istiyorum. Oncelikle masaj goğusteki oksijen akışını ve kan dolaşımını hızlandırdığı icin cok faydalı. Hadi diyelim ki buyutmeye yaramadı ama olsun goğus sağlığı icin yapmakta yarar var. Adım adım yazarsak;
1.İlk olarak masaj sırasında oluşacak surtunmeden kacınmak icin bitkisel yağlardan, ozel hazırlanmış goğus buyutucu kremlerden faydalanmak mumkun. Bunun icin forumda acılan konudan fikir edinebilirsiniz.
2. Oncelikle her bir goğsun etrafında dairesel hareketler cizerek başlayabilrsiniz masaja. Yaklaşık 100-150 daire yeterli olur. Bu sol goğus icin saat yonunde, sağ goğus icin saatin tersi yonde olmalı.
3. Sol goğus once sağ elle dışarıdan iceriye, ardından sol elle aşağıdan yukarıya doğru hareket ettirilir. Bu hareket 10-15 defa tekrarlanır. Aynısı sağ goğus icin tekrarlanır.
4. 1 numaralı resimde olduğu gibi goğus ucundan başlayarak parmakları kullanarak goğsun dışında doğru yumuşak yavaş hareketler yapın. Burada goğse uygulanan basınc cok olmamalı.
5. 2 numaralı resimde goğus yumuşakca yoğurur gibi rastgele yonlerde hareket ettirilir ve yavaşca yukarıya doğru kaldırılır.
6. 3 numaralı resimde ise goğse yine baskı yapmadan her iki elle kavranır ve sağa-sola doğru hareket ettirilir.
7. 4. resimde yine her iki el kullanılarak hafifce basınc uygulanır ve masaj bitirilir.
Masaj gunde iki defa yaklaşık 10-15 dk boyunca yapılmalı. Cilt dana nemli ve yumuşak olduğundan genelde duştan sonra yapılan masaj daha etkili oluyor. Ayrıca bol su tuketimi masajın daha etkili olmasında faydalı bir faktor. benden şimdilik bu kadar. Umarım yardımcı olabilir yazdıklarım. Herkese şimdiden kolay gelsin sositososito
Doğal Goğus Buyutme Yontemleri Goğus buyutmek icin masaj teknikleri
Vücut Bakımı0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Vücut Bakımı
- Doğal Goğus Buyutme Yontemleri Goğus buyutmek icin masaj teknikleri