merhabalar klubun guzel bayanları,sizle işinize yarıycak birşeyler paylaşacagım..eminim hepiniz de kilo sorunu olmasa bile aranızda bolgesel kılosu fazlalıgı olanlar vardır..kimimizde kalcalar buyuktur kimizin gobeği ayvadan kavuna terfi etmiştir,bazımızın ise kolları kalındır...ya o basenlere ne demeli guzelim pantolonun havasını sondururler..gelin bu pratik yontemle vucudumuzu forma sokalım hemde cildimiz guzelleşsin kendimize gelelim ne dersiniz! ben bizzat kendimde,annemde ve bırcok arkadaşım ve muşterımde uyguladım..bunun adınada sultan usulu kilo verme diyelim sempatiksalakcinni
oncelikle kilo vermek isteyen sık sık dıyete gıren bayanlara onerilerim olucak..zorlanıyorsanız emır bıle algılayabılırsınız !
-unutmayın ki şeker kullandığınız surece asla kilo veremezsiniz...
şekeri hayatınızdan bırden cıkaramayabılırsınız 2 yerıne 1 kesme şeker atarak işe başlayın ve şekerı hayatınızdan cıkarın..
-cayın yerini yeşil caya bırakın hemde lımonlu..bıtkı cayları yıne şekersiz icilince tesir edıyor bu ıspatlanmıştır zaten..
-kahvaltınızı mısır gevreklerı ıle yapmaya calışın..ac karnına meyve yıyın ılık ve lımonlu su icin ..enerjıye ıhtıyacınız varsa ballı su da olabılır..
-illaki ekmek kullanacaksanız yulaflı ve kepekli ekmeklere kendinizi alıştırın..herşeyin yağsızını kullanmaya alışın..peynir ve zeytını olabıldıgınce az tuzlu ve yagsız alın..
-sık sık ve az oğunler ile yıyın..ben bu yaşıma kadar hıc dıyet yapmadım ..tam aksıne nezaman oğun azalttıysam ozaman kılo aldım..şok dıyetler midenize zarar oldugu gıbı verdıgınız kılo gerı donuşumludur..o yuzden lutfen sık sık ve az yemeyı yaşam stılı halıne getırın..
-makarna,pilav kızartma gıbı yıyeceklerle ekmek yememeyı ogrenın..salatayı asla eksık etmeyın..zeytın yagı rafınızın kralicesi olsun..
tavada kızartma yerine ızgara ve haşlanmış yıyecekler yıyın..
fırında ızgara balıga yanında brokoli salatası ,tavuk haşlaması ile yağsız bulgur pilavı ,yogurt ,corba ve sebze guvec gibi lezzetli ve doyurucu aynı zamanda az kalorılı yemek kombinleriniz olsun...mayonez,yumurta sarısı,sana yağlar,pecete ıle suzulmemiş kızartmalar inanılmaz kalorılı yıyeceklerdır lutfen bunları uzak tutun..
elbette arada abur cubur yıyın..ama unutmayın dozajında bıraktıktan sonra herşey cok kolay..yıyecekler sıze degıl sız yıyeceklere hukmedın sempatiksalakcinni ..bır kavonozda cevız ve fındıktan oluşan yemişlerınız bulunsun bız bayanlarda ara ara hamıle olmasakta aşerme durumları olur bu zamanlarda bunlardan atıştırabılırsınız..
en onemlısı tatlı ıhtıyacınızı nasıl karşılayacaksınız ! ben sıze vanılyalı dondurma,sutlu tatlılar ( sutlac kazandıbı gıbı ) , meyve tatlıları onerıyorum...hic degıl az kalori,az oğun cok aclık degıl ,sık ama az oğun...
gel gelelim en onemli ayrıntıya emınım bırcogunuz spor yapmaya uşenıyor veya vakıt bulamıyor..yada cok yorgun oluyor..işte size bolgesel zayıflamada hedefı gozunden vuran pratık cozumum ! lısede gobegımı erıtemedıgımde denemiştım..ve yanılmamışım...
ıhtıyacınız olan malzemeler zeytin yağı,limon ,banyo ve kese ! kılolu bolgenız neresı ıse hazırladıgınız zeytın yagı &lımon karışımını bu bolgeye suruyorsunuz ( şampuanlanma işlemınden sonra yapılabılır ) once yagları parcalarcasına aynı zamanda inanarak onları elınız ıle ezıyorsunuz..sertler degılmı bıraz acıyabılır cunku kırılması zor yağ kutleleri bunlar..
yeterli masajı yaptıktan sonra aynı bolgeye kese ıle kızarana dek keseleyın..sonrada misler gıbı yıkanıp cıkın..bunu haftada 1 banyoda sadece 10 dk nızı ayırarak yapın kızlar ve sonucu gorun..kılo alma problemınız yok ama bolgesel sorun varsa kesın cozumdur..ama hem kılo hem bolgesel varsa en yukarıdan aşagıya hepsını uygulamanız lazım...hepınıze kolay gelsın her turlu soru icin ben burdayım :kedi:
Bolgesel İncelme Zayıflamayan Kalmasın ! Bolgesel Kilosu Olanlarda Baksınlar !
Vücut Bakımı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Vücut Bakımı
- Bolgesel İncelme Zayıflamayan Kalmasın ! Bolgesel Kilosu Olanlarda Baksınlar !