a.s.Konu acmak istemiyordum ama nedense size de anlatmak istedim. Pek inanmıyodum bende bu avonun kremlerine falan ama 10 gundur kullanıyorum, cok acayip farkettii sırnaşık şey 3 tane urun kullandım.
1.Selulitli Bolgeler İcin İnceltici Bakım Kremi
2.Catlak ve Selulit Gorunumunu Duzgunleştirici Krem
3.Vucut Sıkılaştırıcı Sprey Losyonn
Bunları avonun masaj aletiyle gunde 2 kez uyguLadım. Bir de dergiLerden bir kac sayfa spor hareketleri bulmuştum onları yaptım. Sonucta 0 selulit.. :dance::lepi: Kremleri yazdım. Hareketleri de en kısa zamanda siteye yukleyeceğim. Zaten dergideki başlık 10 GUNDE TAŞ GİBİ"ydi. Gercekten de oyle oldu. sosito Merak ettiğiniz soruları da cevaplayabilirim. ( Avon'un kremleri pahalı bulanlar olabilir. Bende oyleydim ama kampanyalar da aldım cok ucuza geldi. ) Neyse kızlar cevaplarınızı bekliyorum:1rolleyes:
Mesajınızın bu şekilde yazılmış olması daha doğru değil mi sizce?
a.s.konu acmaK isTemiyodum ama nedense size de anLaTmak isTedmm. pek inanmıyoduM bnde bu avonun kRemLeRine FLn ama 10 qundur kuLLanıoRm.. cok acayP faRkeTTiisırnaşık şey 3 tané uRun kuLLAndımm..
1.Selulitli Bolgeler İcin İnceltici Bakım Kremi
2.Catlak ve Selulit Gorunumunu Duzgunleştirici Krem
3.Vucut Sıkılaştırıcı Sprey Losyonn
Bunlarıı avonun masaj aLeTiyLe qundé 2 kez uyquLadım.biRde derqiLerdén bikaC syFa spoR hRkeTLeri buLmşTm onLarı Yptmm.. sonucTa 0 seLuLit..:dance::lepi: KremLeri yazDm .. haRekeTleRi de en kısa zamnDa siTeye yukLiycem. zTn derqideki başLk 10 GUNDE TAŞ GİBİ ydi.. qrcekTen de oyLe oLdu.. sosito meRak eTTiqiniz soRuLarı da cvPLayabiLirm.. ( avonun krmlerii phaLı buLanLar oLabiLr. bnDe oyLeydm ama kampnyaLaRda aLdm ck ucuza qeLDiii ) nyse kzLar cvpLarınızı bekLioRm:1rolleyes:
Selulit Avon Urunleri İle Selulitten Kurtuldum
Vücut Bakımı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Vücut Bakımı
- Selulit Avon Urunleri İle Selulitten Kurtuldum