Arkadaşlar merhaba.Yaklaşık 1 yıldır hergun duzenli yuruyorum.3 aydır hergun pilates.Barbara Bort krem.Kalca ve popo egzersizleri.Yağlı-tuzlu pek fazla yemem.Ama bunlara rağmen o kalcamdaki selulitlerde hicbir gerileme yok...

Barbara Bort ile ilgili birşey yazmam lazım.Ben zayıfım ama popom dolgundu,yani oyle duz,silik bir popoya sahip değildim.Barbara Bort kullandıktan sonra malesef popom yassılaştı,onceden daha yuvarlaktı.Annem surekli popon eridi senin deyip duruyor,kremden olduğunu soyleyemiyorum tabi...Kilolu ve kalca,popo bolgesini inceltmek isteyen bayanlar kullanabilir,ama benim gibi zayıfsanız,kilo probleminiz yoksa cok kotu yapıyor popoyu

Şimdi birkac krem arasında kararsızım.Cunku spor bazında herşeyi yaptığıma inanıyorum.

Elancy mi?

Shiseido ya da Clarins mi?

Clarins şu an hicbir yerde yok,nette de bulamadım,hep stokta yok.Cok satıldığından gayet etkili bir krem olduğunu duşunmeye başladım,zaten nette de bazı sitelerde olumlu yorumlara rastlayabilirsiniz.

Aynı şekilde Shiseido:Bu kremle ilgili de bircok olumlu yorum var,clarins gibi hakkında tek kotu yoruma rastlamadım.

Tek korkum bu kremlerin inceltici etki yapmaları.Ben daha da kuculmek istemiyorum.Sorunum sadece selulit.Sizce nasıl bir şey uygulamalıyım?Ozellikle popom icin cok uzuluyorum,sanki ustunden oklavayla gecmiş gibi oldu :26: