Merhaba kızlar daha oncede sayfa actım ama istediğim cevapları ve sonucları alamadığm icin tekrar acıyorum..!
16 yaşındayım ve hic abartısız dumduzum. Annemin teyzemin hatta anneannemin bile gogusleri cok kucuktur. Onlar gibi olmak istemiyorum. Normalde her zaman denk gelmese bile sutyen takarm ama gecen gun evdeydim takmamıştım. Gogus konusu actım ve acaba kendim takıntı yapıyormuyum diye bi akrabama sordum gercekten cok kucuk dedi. Actığm sayfalarda hep zamanla buyurler diyolar ama annemin ve teyzelerimin de boyleymiş ve sonra hic buyumemiş. Benden kucuk kızların gogusleri maşallah cok guzel ama bende gogus yok Aşırı derecede takıntı yaptım artık gogus denilince gozlerim doluyor(
Lutfen bana yardımcı olun..
Yaptıklarımı ve hala yapmaya devam ettiklerimi yazayım:
Her akşam yatmadan once corekotu yağı suruyorum. (bugun 25.gun olcak herhangi değişim yok)
2 gundur karışım cayı iciyorum ( Oğul otu, karahidibayı,cemenotu tohumu ve şerbetci otu hepsinden 1 tutam alıp kaynatp iciyorm)
Ve 2 gundur de telkinli ses dosyalı muziğe başladım ama o da yoğun bi okul tempom oldğu icin başımı ağtırıyor kesinlikle 6 saat dinleyemiyorum ztn.
Doğal Goğus Buyutme Yontemleri Psikolojim Bozulcak Artık Yeter Yaaa Normal Goguslu Olmak İstiyorummm!!:((((
Vücut Bakımı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Vücut Bakımı
- Doğal Goğus Buyutme Yontemleri Psikolojim Bozulcak Artık Yeter Yaaa Normal Goguslu Olmak İstiyorummm!!:((((