Herkese merhaba.
Roll on'larda Aliminyum gibi zararlı maddelerin var olduğunu oğrendiğimden beri roll on arayışı icerisindeydim. Daha once bircok roll on denedim ama hayal kırıklığı maalesef..
En sonunda ne yapsam ne yapsam diye duşundum ve kendi roll on'umu yapmaya karar verdim ve kolları sıvadım. İcerisinde tamamen doğal maddelerin bulunduğu bu roll on bana cok iyi geldi terlemeyi değil ama ter kokusunu onemli olcude azalttı. Ben gunde 1 defa suruyorum yetiyor ama gun icerisinde istediğiniz kadar tekrarlayabilirsiniz bir sakıncası olacağını sanmıyorum en nihayetinde doğal şeyler var. İcerisinde ne olduğunu bilmediğimiz roll onlardan iyidir herhalde!
Neyse lafı fazla uzatmadan tarife geceyim.
Bende boş bir roll on şişesi vardı onun icerisinde yaptım size de tavsiye ederim.
Oncelikle istediğiniz kadar zeytinyağı koyuyorsunuz (ben şişenin yarısından fazlasını zeytinyağıyla doldurdum)
İcine; 1 tatlı kaşığı karbonat
1 tatlı kaşığı guzel kokulu herhangi bir krem
1 yemek kaşığı gulsuyu
1 tatlı kaşığı pudra katıyorsunuz ve guzelce calkalıyorsunuz.
Ve roll on'umuz hazır. Her kullanıştan once calkalamanız gerekli cunku karbonat, krem, pudra dibe cokuyor. Zeytinyağı yerine başka yağ da kullanabilirsiniz kanımca kokusu daha guzel bir yağ ile deneyebilirsiniz roll on'unuzu. Umarım sizlerde de bendeki kadar etkili olur:=)
Olur da herhangi bir alerjik reaksiyona maruz kalırsanız kullanmayı bırakın doğal bile olsa her cilt aynı değil sonucta olumsuz sonuclara maruz kalmanıza sebep olmak istemem.
HERKES BURAYA!! İşte Size Evde Yapabileceğiniz DOĞAL ROLL ON tarifi!!!
Vücut Bakımı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Vücut Bakımı
- HERKES BURAYA!! İşte Size Evde Yapabileceğiniz DOĞAL ROLL ON tarifi!!!