ergenlikten beri buyuk goğuslerim vardı,hic sevmezdim.insanlar nasıl silikon yaptırıyor gercekten şaşırıyorum,koştuğumda sutyensiz yattığımda cok rahatsız ediyodu,sutyenimin kopcası acılsa cılgına donuyordum buyuk goğusluler bilir o hissi.bu arada ust bolgemde yağlıydı ama ben farkında değildim

koltuk altımın aşağısı,sırtımın ustu,omuzlarım ense tarafım tabiri caizse bıngıl bıngıldı

6 aydır duzenli olarak yuzuyorum,kulac atmayı bilmiyordum sevgilim oğretti sağolsun sadece kulac atarak yuzmeye başladım,ve ust bolgem erimeye başladı inceldi,ben bunun da farkında değildim ama gomleklerim bol gelmeye başladı,eskiden onleri patlayacak gibi olurdu şuan oyle değil.zaten biliyorsunuz yuzme cok sıkılaştırıyor,goğusler dikleştiği icin ve kilo fazlanız varsa verdiğiniz zaman daha yaygın dik kucuk goğsunuz olur.

eskiden askılı giydiğimde goğuslerim buyuk olduğu icin cok dikkat cekerdi,ben o askılıyı rahat olmak icin sıcak olmasın diye giyerdim ama o uzerimde seksi dururdu sanki kendimi teşhir ediyomuşum gibi hissederdim bu yuzden yazın yarım kollu dolaştım cok rahatsız ediciydi,şimdi daha iyi duruyor kotumun ustune duz askılı-hırka giyip salaş bi şekilde dolaşabilirim rahatca