Oncelikle mrb. kızlar,cok uzun suredir forumu ve bi cok siteyi takip ediyorum...
Faydalı olacağını duşunduğum tum doğal yolları topladım ve kendi programımı oluşturdum.Tam 1 yıl boyunca yazacaklarımı mutlaka uygulamam gerek,cunku estetik istemiyorum....
Size kısaca kendimden bahsediyim;goğuslerim cok buyuk olsun demiyorum.75 dolgusuzu doldursun bana yeter.ve ozellikle belirtmek isterimki onceliğimiz herhangi bi erkeğin beğenmesi olmamalı..Oncelikle kendimi iyi hissetmek istiyorum..Bu konuda ciddi ciddi psikolojim bozuldu cunku...24 yaşındayım.boy 1.62 kilo 45..ve malum goğus olcusu:/ alttan 71 goğusten 78 cm...yani 75 bile dolmuyor.Keşke onceden iradeli bi şekilde araştırıp,uygulasaydım..Şimdi cok kararlı bişekilde başlıcam ve 1 yıllık surecten sizi mutlaka haberdar edicem 2-3 ayda bir kesin sonuclar icin..Hepiniz sağlıcakla kalın...
İŞTE UYGULANACAKLAR
_şerbetci otu kremiyle masaj
_rezene ve corekotu yağ karışımı ile masaj
_cemen,saf zeytinyağı ve karabiber karışımı ile masaj
_cilek yağı
_Hergun kucuk bir kase siyah kuruuzum cekirdekleriyle yenir.
_Hergun 3-4 tane hurma yenir.
Gunde en az 2 kez tercih ettiğiniz masaj yontemi en az yarım saat..Beslenmede yazdığım 4 madde eksizsiz uygulanırsa ve hergun en az yarım saatte goğuse yonelik sporlar yapıldımı (elleri onde birleştirip bastırmak gibi,şınav gibi..)
kesinlikle olacağına inanıyorum ben...
Allah dert vermiş dermanı neden vermesin...
Hepimize kolay gelsin.
Doğal Goğus Buyutme Yontemleri Benim umudum var ve başlıyorum...
Vücut Bakımı0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kişisel Bakım
- Vücut Bakımı
- Doğal Goğus Buyutme Yontemleri Benim umudum var ve başlıyorum...