boyum 1,68 5 ay once kilom 64 idi şu anda 58-59 arası değişiyor. belim 72 cm kalcam 101 cm bacaklarım 62 cm kollarım 23 cmdi şu an belim 66 kalcam 96 bacaklarım 58 cm kollarım 21 cm oldular. en sevindirici nokta goğsum cok kuculmedi. onceden 55 kilo iken tam ideal super bir vucudum vardı ama biraz goğsum kucuktu kilo alınca o iyi oldu ama diğer taraflar buyudu

yaptıklarıma gelince, cay ve kahveden şekeri cıkardım, geceleri buz dolabı atıştırmasını kestim, ekmeği sabah kahvaltısında 1 dilim yiyorum, onun dışında sağlıklı beslenmeye calışıyorum ama canımın cektiği her şeyi yiyorum. sadece fast foodu azalttım, sevgilim sağolsun cok sever ve cok zayıf surekli dışarda bişeyler yiyoruz o da kilo yapıyor

ayrıca haftada en az 1-2 kez (genelde daha fazla) spor yapıyorum yarım saat olacak kadar. ama ne yazık ki duzenli yapmadım pek, cunku sonuc alamıyorum sanıyordum, ben de arada bırakıp arada gaza gelip yapıyordum.
evde bacak popo egzersizleri yapıyorum, şu an mukemmel değil bacaklarım ozellikle yanlarda cok fazlalığım var basenim fazla ama onlar da gidecek inş

nive q10 de kullanıyorum arada ama cok cok nadir belki haftada bir falandır. ayrıca catlaklarım var arada avon catlak kremi kullanıyorum. ayrıca saclarım vs icin multivitamin kullanıyorum, ne yazık ki meyve yemekten nefret ediyorum ondan burdan karşılamaya calışıyorum.
haftasonu dersanem var ama hafta ici pztesi carşamba cuma spor gunlerim olarak belirledim bundan sonra duzenli yapacağım karar verdim

şu anki olculerim 93-66-96 hedefim 93-60-90 olmak kilom hic umrum değil, onemli olan şekil ve dayanıklılık bence. isteyen olursa yaptığım egzersizleri yazarım ama bunlara bi anda başlamak cok gelir diye duşunuyorum ben 5 ayda yavaş yavaş arttırdım şu anda 1 saate yakın spor yapıyorum. ama etkilenmiyorum.