Arkadaslar bende yıllardır bu konuyu araştırıp duruyorum fakat forumda gorduğum bazı eksiklikler ve hatalar uzerine hepimizin iyiliği icin bu konu başlığıni acmayı uygun gordum anlıyorum herkes birseyler icin uğraşıyor yardımlaşma ya calışıyor fakat ilk defa denenen ve sonrasında Tuylenme kaşıntı vb gb sorunlar oluşturan urunleri bu başlık altında altında yazalım başkalarına da yanlış bilgi vermemiş oluruz cunku bir sayfada şunu kullandım 3 gu sonra sukadar buyudu diye yazdıktan sonra aradan 1 ay geciyor ya eski hale donuyor gogusler yada farklı sorunlar yaratıyor ama bu sure dahilinde başkaları onceki yazıyı okuyup urunu kullanmaya başlıyor bende bunları yaşa mis biri olarak sizden rica ediyorum kullandığı bitki yağ v ilaclardan meyvelerden etki gormuş ve buna gercekten inanan kişiler kullandıkları şeyleri o surecleri harfiyen anlatsinlar mesela kara uzum cekirdeği diyoruzda bu cekirdek mi gercekten yoksa tozu mu yada hayic tohumunu kaynatiyoruz diyoruz oylecemi yoksa ezipmi keten tohumu yiyoruz diyoruz bunu neyle yiyoruz yogurtlami pekmezlemi oylecemi eğer bunları yaparsak herkes soru sormak zorunda zorunda kalmaz sadece fikir alır v herkes icin daha iyi olur diye duşunuyorum benim fikrim katılan bayanlar varsa yazılarını sabırsızlıkla bekliyorum bende bu konu hakkındaki bilgilerimi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacagim şimdiden teşekkur ler...