Merhaba kızlar
Bende uzun zamandır forumu ve ozellikle goğus buyutmeyle ilgili konuları yakından takip ediyorum. Hatta bir donem cabalarınızı gorup bende faaliyete gecmek istemiştim ama uşengeclik işte malum... Aslında ben goğuslerimden ne şikayetciyim ne de memnunum goğus altı olcum 73 ustu 82 cm yani ne hic yok ne de tam anlamıyla var ama ince yapılı biri olduğum icin anormal durmuyo Neyse gelelim benim konuyla ilgili araştırmalarım sonucu bulduklarıma ve duşuncelerime. Birincisi forumdaki bazı arkadaşlarımızında araştırıp paylaştığı gibi goğuslerin buyumesini sağlayan madde fitoostojen. Bu maddeyi en cok iceren bitki ise pueraria mirifica adlı bir bitki. Bu bitkinin adı daha oncede forumda gecmiş ancak doğrudan kapsul hali hakkında paylaşımlar yapıldığı icin forum yoneticileri tarafından banlanmış. Zaten şuan Turkiyede bu bitkiyi ya da tablet halini bulmak pek mumkun değil gibi. Ancak yurt dışında bu bitkinin tablet ya da extreleri oldukca rağbet gormekte. Ve yabancı forumları okuduğumda bu bitki sayesinde goğuslerini 2 beden buyutmeyi başarmış bircok insan olduğunu gordum. Hatta fotoğraflarını bile koymuşlar sağolsunlar. Benim şuan oncelikli planım bu bitkinin guvenilir bir tabletine ulaşmak. İkincisi yine araştırmalarım sonucu goğsumuzun dışarıdan surulen maddelere karşı cok hassas olduğunu hatta dışarıdan yapılan mudahalelerin (doğru urunle masaj yapmak gibi) ağızdan alıma gore daha etkili olabileceğini oğrendim. Ki bu zaten KK kadınları tarafından coktaan keşfedilmiş Şerbetci Otu Kremleri, Yağlar vs. denenmiş bile. Tabi burada onemli olan doğru karışımı bulmakta ve ne yazıkki bu konuda deneme yanılma yontemi dışında yapabilecek cok fazla bişeyimiz yok. Burada benim kendi fikrimse (hicbir bilimsel veriye ya da deneyime dayanmamakla birlikte) soya fasulyesini lapa yapıp nar ciceği yağı corekotu yağı, cilek yağı gibi yağlarla karıştırıp goğsumuze masaj yapıp bekletmek. Neden boyle bişey atıyorum ortaya? Cunku soya fasulyesi de fitoostrojen acısından cok zengin bir madde. Yani boylece goğus buyutme cabalarımızı iceriden ve dışarıdan desteklemiş oluyoruz. Henuz denemedim ama en kısa zamanda bu yontemi uygulicam kesin kararlıyım. Sizlerde bana destek olup benimle birlikte bu yontemi denerseniz en azından az bile olsa bir mesafe kat edebileceğimize eminim. Eh umut dunyası