Sonuc bu..olacağına inanıyorum evet aksatmadan uygularsam 1 yıl surem var.tamamen en doğal yollardan ve zararsız olacağını duşunduğum son programım bu,Sizlerlede paylaşıyorum;
HER GUN;
_Adacayı (2 bardak)
_Rezene (2 bardak)
_Boza (1 kase)
_Kuru uzum (minik bir kase kadar)
_Corekotu (1 cay kaşığı balla veya suyla birlikte)
_Hurma (3-4 tane)
_Soya sutu (1 bardak)
_Kuru incir (3-4 tane)
__________________________________________________ __________________________________________________ _________
MASAJ YONTEMLERİM;
_Şerbetciotu kremi gece sur ve beklet...
_Cemenotu zeytinyağı ve karabiberle masaj yap ve beklet...
_Bozayı tarcınla birlikte sur ve beklet...
_Corekotu yağıyla masaj yap.
_Cilek yağı ve tarcın yağıyla masaj yap.(karışım şeklinde iyi olur tarcının baskın etkisini cilek yağı dengeler)
_Karabaşotu yağıyla masaj yap.(damar acıcı ozelliği var ve vikis gibi kokuyor.ibrahim saracoğlu bahsetmişti)
_St.Herb goğus buyutme krem ve sprey kullanımı( maddi imkanlar elverdiği surece..)
__________________________________________________ __________________________________________________ _________
evet işte kızlar program bu....Hergun yenecekler belli.Masaj yontemlerindense istenilen 2-3 yontemi aynı anda uygulamayı duşunuyorum.sabah akşam olarak.
ŞİFRE belli artık bence evet.
BESİNLER.
MASAJ YONTEMLERİ..
SPORLA DESTEK...
olacak inşallah...Benim olculerim goğus altı 71 cm ustu 78 cm...ve goğus ucundan 90-95 cm olmasını istiyorum.kiloda almam gerek;boyum 1.62 kilom 46.hedefim 55 kilo.
Herşeyi yazdım artık

Elimden gelen herşeyi yapıcam bu bir yıl icinde.Hepimize Kolay gelsin kızlar,birbirimize destek olalım.