Burda zaman zaman goğus buyutme konusunda surekli ceşitli başlıklar altında gelip goğusleri 70-75 bedeni bile tam doldurmayan insanların cabaladığı bir bolume gelip "benim goğuslerim buyuk ay bende kucultmek istiyorum ya benimkinin maşallahı var silikona ihtiyacı yokmuş doktor gayet fit seninkiler dedi ben memnunum goğuslerimden goğuslerim 85-90-95-100 beden ayy buyuk goğuste dert ya buyutup ne yapacaksınız kızlar hahahahahahah " bunların aynıları ve benzerleri yazıldı yazılıyor bunu yapanlara soyluyorum
!!!!! Bir kere o goğusleri sen bir sınava hazırlanıp kazanmış gibi caba harcamadın seninde elinde değildi benimde değildi bu Allahın verdiği birşey ve "ah" diye bişey var hic duymadınız sanırım "alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste","mazlumun ahı indirir şahı"..sen gelipte burda Allahın yarattığına "hahahah benim goğuslerim var senin yok hahaha benim buyutmeye ihtiyacım yok senin goğuslerin yok muu aaa " gibi şeyler der hem dalga gecer hem can sıkar hemde ah alırsan ayrıca Allahın yarattığını kendin yaratmış kendi başarınmış gibi davranırsan kusura bakma ama yanına kalmaz , ayrıca goğus kanseri diye bişey var bigun o goğusleriniz kanser olur alınmak zorunda kalırsa burda yaptığınız bu yorumları hatırlayın nasıl bir duyguymuş anlarsınız o zaman, ve Allahın adaletinden korkun bu işler o kadar basit değil !!!!!!
Bu konuma bu yazdıklarımada dil uzatanlar mutlaka olacaktır ama hic kimse kusura bakmasın gercekler acıdır boyu kısa insana gidip "benim boyum gayet iyi hahah"denmez obezite insana gidip "ay ben cok fitim kilom cok ideal hahaha" denmez Allahın yarattığı hor gorulmez bunlar yanlış şeyler gelip burda goğsu neredeyse olmayan insanlarada gelip "hahahah benimki gayet iyi" demek aşağılık bi davranış neyinizi tatmin ediyorsanız gidin başka yerde edin ayıp bu konuya gelip boyle yorumlar yapmayın bigun o goğusleriniz gidebilir neyin garantisi var???
Yine ceza alacağımı bilsem yine aynı şeyleri soylicem susamam
Doğal Goğus Buyutme Yontemleri Buyuk ve sarkık goğuslulerin kucuk goğuslulerle dalga gecmesi
Vücut Bakımı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Vücut Bakımı
- Doğal Goğus Buyutme Yontemleri Buyuk ve sarkık goğuslulerin kucuk goğuslulerle dalga gecmesi