Oncelikle herkese merhaba,
Kadınlar Klubunun her konuda surekli takipcisiyim ama bugune kadar hep yorum okuyup fikir almak icin kullandım.
şimdi sizlerden bu kadar faydalanmışken, en cok merak edilen bu konuda gecen hafta edindiğim tecrubelerimi paylaşmayı bir borc biliyorum. umarım birilerinin işine yarar

2 ay sonra duğunum var ve şehir-iş değişikliği, stres, ilaclar..vb gibi sebeplerden hayatımda daha once hic almadığım kadar kilo aldım.
hic bir zaman zayıf incecik bir insan olmadım ama en azından 38 - 40 beden arasında gidip gelirdim o da bana yeterdi.
şimdiyse, duğunume 2 ay kala, en zayıf olmam gereken donemde 44 bedene zor sığıyorum.
haliyle acilen bişeyler yapmam gerek dedim ve gecen hafta ankarada mayasante polikliniğine gittim.( ankaralıyım ama iş nedeniyle somadayım. orada sadece haftasonu icin bulunuyordum)
bir form doldurdum derdimi anlattım. daha sonra doktorla goruşmeye girdim.
2 ay gibi kısa bir sure olduğunu goz onunde bulundurarak bana bir program cıkardı.

ŞOYLEKİ;

- 5 PED CRYOLİPO
- 10 SEANS KARBOKSİ TERAPİ
- 10 SEANS MEZO TERAPİ
- 10 SEANS LENF DRENAJ
- HER HAFTA DİYETİSYEN GORUŞMESİ

CRYO LİPO dışındakiler zaten paket olarak kampanyadaymış. kampanya fiyatı 1500 TL yanlış hatırlamıyorsam.
Cryo Lipo ise istediğiniz bolgelere gore değişiyor. bana 5 ped onerdi, sağ sol karın, simitler ve mide olmak uzere 5 ped. tanesi 500 TL den 2500 TL
Cryolipo uygulaması tek seanslık bir uygulama. bolgeyi vakumlayarak dondurmak suretiyle oradaki yağları etkisiz hale getiriyormuş ve yağlar 2-3 ay icinde hergun biraz biraz olmak uzere vucuttan dışarı atılıyormuş. ben bu uygulamayı hafta sonu 5 saat sure icinde tamamladım. her hangi bir acı donma ya da baska birsey hissetmiyorsunuz. sadece kıpırdamadan yatıyorsunuz - ki ben uyudum ))

diğer uygulamalar devamlılık istediği icin yaşadığım yere daha yakın olduğundan İzmir'deki şubelerinde devam edicem.
gerci onları yaptırmasam da donmuş yağların illaki atılacağını, bol bol su icerek bu atışı hızlandırabileceğimi iletti doktorum.
ben yinede acelem olduğu icin diğer uygulamalara da gitmeyi duşunuyorum. ozellikle diyetisyen cok onemli.

şimdilik tecrubelerim bu kadar. diğer uygulamalara başlayınca devam ederim..

ha bu arada; henuz bir değişim yok ama zaten 1 hafta sonra gozle gorulebilir değişiklikler olur demişlerdi..

sevgiler...