Doğal Goğus Buyutme Yontemleri Şerbetciotu Kremini kolay uygulamak icin ozel sutyen yaptım kızlar...
Vücut Bakımı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Vücut Bakımı
- Doğal Goğus Buyutme Yontemleri Şerbetciotu Kremini kolay uygulamak icin ozel sutyen yaptım kızlar...
-
20-09-2022, 11:16:48Şerbetciotu programına başlayalı4 gun oldu ve benim kritik vaka olan goğuslerimde gercekten buyume ve dolgunlaşma var. Bu inanılmaz bişey. Demekki 2- 3 ay kullansam goğus olcum 100 kesin olucak gibi geliyo bana. Ama ilk iki gun kremi surdukten sonra strec filmle sardım goğuslerimi olmadı. Dun yani ucuncu gun naylon poşetleri goğuslerimin ustune yapıştırdım, onun ustune sutyen taktım o hic olmadı. sabah uyandığımda tam bi kabustu, butun otlar kuruyup dokulmuş ve her yer batmıştı. Sonunda duşundum ve eski sutyenlerimden birinin icine naylon kaplamaya karar verdim. Naylon poşetleri sutyenin icine diktim guzelce. 10 dakikamı aldı. Bugun onunla yapıcam bakalım nasıl olucak. Sonucu nasipse yarın yazarım size. Bence kullanışlı oldu gibi. Resmini koycaktım ama bi turlu beceremedim.