Catlaklar Catlaklarım ve deneyimlerim..
Vücut Bakımı0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Vücut Bakımı
- Catlaklar Catlaklarım ve deneyimlerim..
-
20-09-2022, 11:15:03Merhaba arkadaşlar a.s.benim catlaklarım 7 yıllık kilo akıp vermekten oluşan catlaklardı ve derin derin ozellikle kalca bolgemde aşırı olan catlaklardı.Ben cok krEm kullandım,cok paralar doktum.Cildim kuru olduğu icin catlamaya daha cok musaitti.....hem kuruluk,hemde catlak bir vucut yapım vardı.BU konuda cok araştıma yaptım,kitaplar okudum.Aktarları gezdim.Sonunda fındık yağı kullanmaya karar verdim.İlk başta fındık yağını 1 ay kullandım.Her banyodan sonra guzelce masajla surdum.Catlaklarımda daralma ve duzgunleşme gozlemledim.Fındık yağını tuylenme yapar mı diye tek başına kullanmıştım ama yapmadı.Şimdi FINDIK YAĞI,BUĞDAY YAĞI,GLİSERİN,KIRMIZI KANTORON YAĞI VE KAKOO YAĞI kullanıyorum.Hepsini eşit oranda karıtırıyorum.Cildim şu an kuru değil,catlaklarımda ciddi anlamda kuculme oldu ve pembe olanlarda yok olmaya başladı.Bu yağ karışımı cildi daha sıkı yapıyor.Bu yuzden daha zayıf gorunuyorsunuz......Ben cok mutluyum,umarım sizede yardmcı olabilirim.Ben hep ayna karşısında giyinirdim.Catlaklarımı kafama taktığım donemde hic ayna karşısında giyinmemiştim.Şimdi ayna karşısına gecmekten cok mutluyum.Cunku eskisi gibi aynadan bana bakan catlaklarım yok....:lepi: