Hepinize iyi akşamlar. Ben 21 yaşındayım ama neredeyse ergenlikten beri ciddi selulit ve yumuşak bacak problemim var. Selulitlerim en ust derecede desem yeridir. Genetik olarak sanırım oyle, normal kiloda olmama rağmen bacaklarım hic sert ve sıkı değil etim cok yumuşak 3 ay boyunca spor yaptığım halde ne selulitlerimde azalma oldu ne de ciddi anlamda bir sıkılaşma. cok azcık bir sertlik oldu o kadar. Şu zamana kadar selulitlerimden kurtulmak icin bircok krem denedim ama bu sefer ilk baş sıkılaşmak ondan sonra selulitlerimin daha kolay gideceğini duşunuyorum Burada okduğum yorumlara gore trambolin sıkılaştırıyormuş, ev tipi trambolin almayı yahutta havuza yazılmayı duşunuyorum. Denizden ve sudan cok korkuyorum ama Hangisi daha etkili sonuc verir sizce? Ayriyetten haftada uc gun 1 saat yuruyuş bol su ve yosun sabunu kullanmaya karar verdim.

Daha once yves rocherin internette okuduğum yorumlara gore selulit kremini almıştım ama duzenli kullanamadığım icin sonuc alamadım malesef. cunku bazen cok umutsuzluğa duşuyorum. kimse vicik vicik bacaklar istemez şimdide bir alana bir bedava kampanyası varken sıkılaştırıcı kremini almak istiyorum deneyip memnun kalan var mı? yada etkili sıkılaştırıcı krem oneriniz var mı?