arkadaşlar herşey o beğendiğim elbiseyi alıp arkadaşıma gostermeye gitiiğim gun arkadşımın ne olmuş senin goguslerinee demesiyle başladı. şoyle ozetleyeyim aslında goguslerim cok kucuk deildir ama sık kilo alıp vermekten biraz yayvanlaştı ben bunun farkındaydım zaten o gun arkadaşımda gozume soka soka soyleyince canım sıkıldı.burdan oğredındiğim bikac bilgi vardı serbetci otu ısırgan corek yağı falan bunlarla kendime bi karışım hazırladım.şunuda soylemeliyim ki bu karışımdan once yani o gune kadar goguslerimi buyutmek dolgunlaştırmak adına hicbi girişimde bulunmadım ot krem v.s hicbişey kullanmadım.gelelim karşıma 1 cay bardağından birazcık daha az sıcak suyun icinde bi tutam şercetci otunu suyunu cok az cekene kadar kaynattım. aynı işlemi kurutulmuş ısırgan icinde yaptım. sonra yapraklarıyla birlikte blendırdan gecirdim.yaprakları sıcak suyun icinde yumuşadığı icin hemen 2 dkk da pure haline geldi yani kıvamlı oldu.bu karışımı daha onceden aktardan aldığım nar ozlu kremin icine karıştırdım. 3 kapak dolusu corekotu yağınıda ekledim bu karışımı bi guzel karıştırdım.9 şubatta goguslerimi olctum tam 80di ve karışımı kullnamya başladım.en son 2 gun once olctum yani ayın 11 de 86dı. goguslerim gercekten dolgunlaştı ve buyudu artık daha sert.karışımı kullanmaya gelince sabah akşam masaj yaparak surdum kremi ve strecle sardım. yaptığım şey bu kadar bende inanılmaz şekilde etki ettti.bukadar gelişme gorunce sizlerle de paylaşmak istedim biliyorum ki biz kadınlar icin goguslerimz buyuk onem taşıyo. umarım sizlerinde işinize yarar