Bayanlar bundan 2 sene once forumda gorduğum bir yazı sayesinde hayıta başladım. Ben de minik memişlerden muzdariptim her zaman. Hem de ne minik memişler, tahta bile denemezdi bana Her neyse benim goğus altından 70 cm ve hayıta başladığımda goğus cevrem 75 cm'di 5 cmcik hayıtı 2 ay boyunca duzenli kullandım ve 2 ayın sonunda 75'den 83.5 e cıkmayı başardım. Herkes ineceğini soyledi ama ben inatla o zıkkım gibi mereti icmeye devam ettim. 2 ayın sonunda memişlerim artık iyice hassaslaştı ve ben de bir kac hafta ara vermeye karar verdim Tabi anlayacağınız uzere o birkac hafta bir kac yıla (2 yıl) dondu. Ama inanmayacaksınız memişlerim sadece ve sadece 1.5 cm kuculdu Ama ben biraz daha buyuk memişler istiyorum o yuzden yeniden başlamaya niyetliyim Durumu belli aralıklarla buradan bildireceğim ama hedef 88 şimdilik 2-3 cmlik bir kuculme payı bırakıyorum
Neyse başa donersek ben hayıtı nasıl kullandım;
bu forumda cooooook ceşitli rivayetler dolanıyor aman eker koyma etkisi azalır yok aman cok kaynatma olur
Ben onu bunu bilmem arkadaş ben bir kupa soğuk suya 1 tatlı kaşığı hayıtı koyup kaynatıyordum hatta kaynamaya başladıktan sonra 2-3 dakika daha zift gibi olana kadar ocaktan cekmiyordum
tabi hayıt icmiş olanınız varsa bilir o meret oyle tatsız tuzsuz icilmez arkadaş olursunuz icine 2.5 tatlı kaşığı şeker (ya da isteğe gore bal pekmez artık size kalmış) koyup oyle iciyordum Ama kesinlikle belirtmem gereken bir şey, bende adet duzensizliği olduğu icin o donem d.k hapı dakullanıyordum ki şu anda da d.k haplarına devam ediyorum emin değilim etkisi var mıdır, ama soylemeden gecmeyeyim dedim
Yan etki konusuna gelirsek bende pek kaşıntı sızlama olmadı ta ki 2. aya kadar. 2. ayın ortalarına doğru memişler hassaslaştı, 2. ayın sonunda artık dayanamaz oldum ki zaten hayıtı da o yuzden bıraktım ama herkeste aynı yan etkiler aynı anda başlamayabiliyor aynı şekilde gelişmeye de biliyor o yuzden kendinizi korkutmayın boşuna
Doğal Goğus Buyutme Yontemleri daha once buyutmuştum memişleri şimdi biraz daha buyuteceğim :D
Vücut Bakımı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Vücut Bakımı
- Doğal Goğus Buyutme Yontemleri daha once buyutmuştum memişleri şimdi biraz daha buyuteceğim :D