arkadaşlar bende bu forumda gordum ve uyguladım. tekrar konu acıp acmamak konusunda şupheliydim ama actım

oncelikle şoyle başlıyım ben 21 yaşındayım 45-46 kiloyum. biraz kilo alsam guzel olur dedim ve bebe biskuvisi ile hurma pekmezini karıştırıp butun ramazan boyunca hem iftarda hem sahurda yedim. yuzum falan biraz toparlandı. bunun goğus buyumesiyle ilgisi yok ama bunuda yazmak istedim. gelelim asıl konuya ben şerbetci otundan kremde yaptım buz masajıda uyguladım daha once. şerbetci otu kremi işe yarıyor aslında ama devamlı yapmayı istiyo yapmayınca sonuyo puff ucuyo herşey

soya sutu bana mucize gibi geldi. oncelikle soyliyim vice soy diye bi marka aldım kokusu bile cok kotuydu icemedim anneme icirdim. sonra migrostan alpro marka soya sutu aldım tadı normal suttende guzel ama ben nesquik katıp oyle iciyorum. her gun duzenli 1 bardak iciyorum. goğuslerim 85 beden taktığımda boş kalıyodu rahatsız ouyodum sutyen katlanıyodu şuan 85 oluyo dolgunlaştı baya ben oyle hissediyorum. annemde gelişti baya diyor. 2 kutu sut bitirdim bittikce alıyorum migrostan. hem bi zararı yok soya sutu cok faydalıymış hem goğus buyutuyor daha ne isterim ki dimi ama

japonlar soya sutu ictikleri icin uzun yaşıyolarmış kanser riskini falan azaltıyomuş. bide ben her adet donemimde ağrıdan kıvranırdım gidip iğne vurulmak zorunda kalırdım bi ishal bi kabız olurdum midem bulanırdı bu ay hic bişeyim olmadı cok rahat atlattım o donemimi. yani kısacası mutlaka hem sağlık hem goğus buyutmek icin soya sutunu deneyin. bir de banyoda sıcak suyla duş aldıktan sonra mutlaka soğuk suyla goğuslerinize masaj yapın.