Herkese iyi gunler

Yine,yine ve yine catlaklar Bugune kadar bir cok konu okudum doktorlara gittim duyduğum hemen hemen her şeyi denedim fakat hicbir şeyden sonuc alamadım . Benim kilo alıp vermekten oluşan catlaklarım var omuzumun altında , goğuslerimde ,belimde, , dizimin arkalarında , popo cevremde.Bir cok konu okudum coğu insan gecmez diyor ama ben hala daha umutsuzluğa kapılmadım tatile gittiğimde bikinimide giydim elbisemide ,eteğimide herşey giydim onlar beni hic bi zaman kısıtlayamadı fakat insan ayanaya baktığında vucudunun puruzsuz olmasını istiyo . Neyse asıl yere geleyim

Ben cok oncelerden yine burda kahve limonun iyi geldiğini okumuştum bir sure denedim iyi geldi fakat sonra uyşukluktan bıraktım şimdi kesin kararlıyım en kısa zamanda kahve limona başlıyorum ve nemlendirmek icin acı badem sutu kullanıyorum

Aranızda kahve limon kullanan veya catlakların gecmesini sağlıyacak başka bişey bilen varsa lutfen yardımcı olsun gercekten desteğe ihtiyacım var . Ben kendime inanıyorum bu catlaklar bu vucuddan gideceeeek

Yardddımm