Kızlar belini inceltmek isteyen arkadaşlara twister denen spor urununu tavsiye ediyorum.Baştan peşinen soyleyeyim belim zaten cok ince o yuzden kullanmadım ama annemin beli bir ara cok kalınlaşmıştı, gunde 10 dakika calıştırarak belini 1 ayda incelttim...Hepinize tavsiye ediyorum canlarım...Urun detayları aşağıdadır, bilimum internet satış stelerinde uygun fiyata mevcuttur...
DELTA TWISTER ( FIGURE TRIMMER )
Bel ve karın bolgelerinin calıştırılması icin mukemmel ve pratik bir spor aletidir.
Twister, bircok ulkede en cok kullanılan pratik spor aletlerinden biridir.
Duzenli olarak gunde sadece 15 dakika calışarak 2 ayda 2 beden incelebilirsiniz.
Alt ve ust iki daire, ortadaki metal aksam ile tutturulmuştur ve bu mekanizma kolayca belinizi dondurmenizi sağlar.
Bel ve karın cevresinde biriken yağları eritmeniz icin duzenli kullanımla etkin sonuc alabilirsiniz.
Ayak şekli uzerine ayaklarınızı basarak keyifli bir şekilde sağa-sola twist hareketini gercekleştirebilirsiniz.
Spor yapmak hic bu kadar basit olmamıştı: Uzerine cıkıp, omuzlar yardımıyla vucudunuzun belden yukarısını sağa ve sola dondurmeniz yeterli.
Arzu ederseniz; herhangi bir masa, sandalye veya duvara ellerinizle destek alarak da yarım dairesel hareketlerle direkt olarak bel kaslarınızı calıştırabilirsiniz.
Selulitlerinizi yok etmede ve basenlerinizi inceltmede yardımcınız olacaktır.
Yağ ve selulitleriniz yok olurken karın kaslarınızın kuvvetlendiğini hissetmenin mutluluğunu yaşayacaksınız.
Muziği acın ve Delta Twister ile ritme uygun olarak belinizi cevirmeye başlayın.
Kullanımı kolay, uygulaması ise cok zevkli olan Delta Twister ile ince bir bele kavuşun.
Bolgesel İncelme Bel inceltmekte zorlananlara iyi bir cozum...
Vücut Bakımı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Vücut Bakımı
- Bolgesel İncelme Bel inceltmekte zorlananlara iyi bir cozum...