Kızlar bi sitede rastladım.Ben bunu ebru şallı acıklarken duymadım.Herhangi bi zararı varmı bilmiyorum.Paylaşmak istedim.denemedim deneyen varsa etkilerini paylaşırsa cok sevinirim.

Ebru Şallı 'dan selulit giderici mucize iksir
Ebru Şallı 5 gun icinde seluliti yok eden mucize bir iksir bulduğunu acıkladı. Bu mucize iksiri herkes gibi siz de evinizde yapıp icebilirsiniz.
Manken Ebru Şallı fazla kilolarından ve selulitlerinden kurtulmak isteyenler icin detoks etkisi yapan mucize iksir 5 gun icinde etkisini gostermekte.

Değişimi 5 gunde farkedeceksiniz

Ebru Şallı keşfettiği mucize iksirin sonucları kanıtlanmış bir detoks iceceği olduğunu, Herkesin evinde hazırlayabileceği bu mucize iksiri her sabah kahvaltı yapmadan yarım saat once 1 bardak icen kişinin, 5 gun icinde kendisindeki değişimi farkedeceğini soyluyor.

Ebru Şallı "Formulumu yıllardır yemekle, kaloriyle ve neyin zararlı, neyin faydalı olduğunu oğrendiğim icin inceleyerek buldum. Bu mucize iksir vucuttaki toksinleri atarak, yağların hızlı bir şekilde yakılmasına yardımcı oluyor. 5 gun icinde farkı gordum. Selulitli bolgeleri sıkılaştırıyor. Herkes bu iceceği evinde yapabilir.” dedi.

İşte Ebru Şallı’nın mucize iksiri

3 Kabak

2 Enginar

1 Avuc Brokoli

1 Avuc Maydanoz

1 Orta boy soğan

Yarım limon suyu

Hazırlanışı: Sebzeleri az su ile haşlayın. Ardından bu su ile beraber sebzeleri blendırdan gecirin. Ustune limon suyunu da ilave edip tekrar blendırda karıştırın.

Bu iceceği soğuk ya da sıcak olarak icebilirsiniz. İcine başka hic bir şey katmayın. Her gun sabah 1 bardak icin.ALINTIDIR.