Kızlar bunlar benim son programımda belirlediğim yontemler.Satın almam gerekenler ve diğer yontemleri birleştirdim ve boyle bi sonuc cıktı.
(Olculerim şuan; goğusaltı 73 ustu 80 cm..boyum 1.63 kilom ise 48...hedefim 55 kilo olmak)
Almam gerekenler;
1-Saracoğlu kuru 150 lira
2-Dermaroller 100 lira
3-Pompa 40 lira
4-şemsarslan goğusbuyutucu krem 65 lira
__________________________________________________ __________________________________________________ ___________________
İcilecekler; 1-Adacayı 2-Rezene 3-Oğulotu 4-Isırganotu cayı 5-Hayıt otu
Yenecekler; 1-Corekotu 2-Kuruuzum 3-Hurma 4-kuruincir
Masaj yaparken; 1-Şerbetciotu (kendi tekniğimle yapmayı duşunuyorum) 2-uzumcekirdeği yağı 3-narcekirdeği yağı 4-bebe yağı (corekotu yağı yok cunku tuylenme yaptı)
__________________________________________________ __________________________________________________ ___________________
Ve Programım;
SABAH: 1 kupa bitki cayı,1 tatlı kaşığı corekotu,Masaj-krem yada yağ-pompa-buz.
OĞLEN: hurma, kuruuzum, incir herhangi birini yemeliyim.donuşumlu bi şekilde hepsi en az bir aylık sureyle..
AKŞAM: 1 kupa bitki cayı,Masaj-dermaroller-krem yada yağ-pompa-buz.
Kızlar bu son dileğim...yazdıkalrım hepsini duzenli yapmam ramazandan dolayı Ağustosu bulur..ama yinede elimden geleni yapmayı duşunuyorum.yoksa seneye ilkbahar silikon duşunmek zorunda kalırım..azda olsa goğus dokum var ve onu buyutebilirim diyorum.icimde bi umut var ve isteğim 75 beden dolgusuz bir sutyen.şuan 80 cm...bakalım burdakiler gibi 10 kusur cm buyutsem değme keyfime
Mumkun olan zamanlarda sutyen takmamak ve hafif sporda bu programa dahil.
Doğal Goğus Buyutme Yontemleri Cozum Yollarım________
Vücut Bakımı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Vücut Bakımı
- Doğal Goğus Buyutme Yontemleri Cozum Yollarım________