arkadaşlar merhaba. ben yaklaşık 7-8 yıldır bacaklarımdaki batık lekelerinden şikayetciyim. farklı farklı cilt doktorlarına vsv s gittim. cok uzatmak istemiyorum kısa surede sonuc aldığım tek şeyi yazıyım buraya reklama giriyor mu bilmiyorum tabi ama yves rocher diye bir marka var. bunun sivilce lekeleri icin bir kremi var 25 tl. normalde haftada 1-2 kere kullanın ve 3 dakikadan fazla yuzunuzde tutmayın yazıyor. benim lekelerim cok inatcıydı yuzumdekiler 3 yıldır falan vardı ben 2 gunde bir sadece lekelerimin uzerine surdum. akşam suruyorum yıkayıp yatıyorum. ilk uygulamadan sonra ertesi gun bile ton farkı olduğunu goruyosunuz. şuan 3. haftam toplu iğne başı buyukluğundeki lekelerim iğne ucu kadar kaldı.
baktım işe yarıyor batık icinde kullandım ben. batık lekelerimin uzerinede surdum onlarda acıldı. ben cok memnunum. birde kesinlikle nemlendirici kullanın batık lekelerine ve kese yapmayı alışkanlık haline getirdim hem banyoda batık kesesiyle keseliyorum ki gecen lekelerimin yerine yenileri gelmesin
internet sitesinden kreme bakabilirsiniz hangi şehirlerde mağazası var bilmiyorum acıkcası..