Forumun bu bolumunu daha once hic incelememişim şimdi kucuk goğuslerden şikayetci olan onca kişiyi gorunce cok şaşırdım :1shok:
yazdıklarımı harfiyen uygularsanız 2 ay sonunda bana duacı kalacaksınız emin olun :lepi:

ALTIN KURALLAR

1) Sabah uyanınca ilk iş cok guzel goğuslerim var sizleri cok seviyorum diyerek gune başlayın :1hug: herşey sevgiyle başlar. (bunu istediğiniz herşeyde kullanın sac uzatmada, kirpik uzatmada aklınıza gelen istediğiniz her şeyde)

2) SPOR:İlk iş once sağ elinizi sol elin yumruğuna bastırarak 10 a kadar sayın sonra bunun tersini yine 10 kez tekrarlayın. bu sıkılaştırma işlemini başlarda 5-10 kez dayanabildiğiniz kadar yapın. gun icinde aklınıza geldikce yapmanızda muthiş faydasını gorursunuz.ilerleyen gunlerde bu sayıyı artırın.

3)MASAJ: Bunun icin donmayan jelleri tavsiye ederim yoksa da buz torbasıyla hasar vermeyecek şekilde goğuslerinize 15 dk boyunca masaj yapın.elma sirkesine batırılmış pamukla silerek masaja son verin.

4)1 bardak ılık su-elma sirkesi karışımı icin (her derda devadır)

5) EN ONEMLİ UNSUR!!! 2 ay boyunca nar suyu veya narın kendisini yemeye gayret gosterin. hazır ramaza giriyoruz her yerden temin edebilirsiniz. gunde 2 hurma yiyin 1 ayda nasıl etkili olacak şaşıp kalın sırnaşık şey

6) dik ve dolgun goğuslerin yanı sıra cildin guzelliği de cok onemli. haftada bir, bir miktar balla goğuslerinize masaj yapın.

7) gece yatmadan once 2-3 ve 4. maddeleri tekrarlayın.

bunları harfiyen yerine getirip netice alamayan olursa ben de kainat guzeli değilim!! :hooray:

bu programa başlamadan once mutlaka goğuslerinizi olcun farka şaşıracaksınız.. sevgiler