Doğal Goğus Buyutme Yontemleri Umarım bunu hepiniz okursunuz
Vücut Bakımı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Vücut Bakımı
- Doğal Goğus Buyutme Yontemleri Umarım bunu hepiniz okursunuz
-
20-09-2022, 10:36:55e-kitap dıyorlar ya 60TL yatrdım bankaya onu aldım icinde yazan tek şey masaj ve gunde 3er kez cuce palmiye kapsulu+cementu kapsulu+kızılyonca kapsulu gunde 3er kez bunlardan alınacakmış ve masaj birde egzersiz yapın diyor sadece bu sadece bu inanabiliyormusunuz ? o kadar para verdim ve bildiğimizden başka birşey yazmıyor kitapta benden size tavsiye almayın o kitapı ve diğer hicbirşeyi almayın ve inanmayın hepsi para tuzağı.ben biraz once aktara gittim bu kapsulleriistedim iki genc cocuk vardı hapları vermediler bir turlu ve inatla ne icinistiyorsunuz ne icin istiyorsunuz diye bin kere sordular HEMDE GULEREK kesin biliyorlardı ne icin istediğimi aktarda olan onlar sonucta..resmen dalga gectiler bıktım artık bende alamadan cıktım sonra annem ve anneannem pskoljimi bozacağımı gğuslerin ameliyat dışında buyumeyeceğini soyleyip durdular ŞUAN AĞLIYORUM..senelerce insanlar zayıfsın deyip cop gibisin cok zayıfsın ne got var ne popo iyiki senin gibi değilim senin gibi zayıf olmak istemezdim kendime şukrettım dediler dalga gecti herkes ben lise sondayken bana ilkokul oğrencisi gibisin diyorlardı boyum uzun olmasına rağmen sonra pskoljim bozuldu 10 kilo aldım bu sefer aynı ey goğuslerim icin yapıldı artık gercekten pskoljim bozuldu ve herkesten nefret eder oldum ................. şuan ağlayarak kabullendim ki buyumuyor olmuyor deliricem o kadar takıntı yaptım ki akıl sağlığını kaybetceksin diyor annemler bende bugun kabullendim buyumuyorlar estetik dışındada yontem yok...