merhaba bayanlar,kahve limon hani yapanlar diyor ya azalttı etkisi olmadı ama yumusacık oldu...6 ay yaptım bende etkiisi:hic bir fark gormedim rejene2 tup bitirdim hic bi işe yaramıyo..jenovi tup bitirdim hic bi işe yaramıyo..ixora 2 kutu bitirdim salyangoz kremi hic bi işe yaramıyo..acnelyse hametan medacasol 3lusu 2 ay kadar kullandım soymadı bile..dermaroller alerjı yaptı haftada 1kez 6 ay kadar kullandım en ufak kuculme olmadı..ozonlanmş zeytin yagı kremi 1 kutu ı ıh.. behpanten +mentol duymustum burda yok olmadı.. aklınıza gelebilecek tum bitkisel yagları denedm lavanta kakao badem bebe yagı ceviz yagı cilek yagı havuc yagı gul yagı cay agacı yagı gliserin portakal limon hodan yagı aklıma gelenler bunlar bi bu kadar daha vardır yaglarla tecrubelerim 6 aydır devam ediyor en sonnda hepsini deneyip fayda gormeyince diplernde kalanları karıstırdım spreyli bi ktuya her aksam bastıra bastıra 15er dk masajla yediriyorum beyazlıklarında renk koyulasması oldu ama derinlik aynı bunu diz kapagı arkamda denedm bu yagları denemeden once deli cesartide denebilir acneylseyi 1 hafta her aksam kulak copu yardımyla catlakların icine yedırdım bu hafta boyunca medacasol surmedm sonra surmeye basladım gerildi kızardı soyuldu sandımki kurtuldum tum soyulmalar 10gun icnde bttiğinde sevgili catlaklarım yernde oylece duruyordu yaglarla tecrubem o zaman basladı işte. birde aha peelingm var sadece goguslerime 15gunde bir uyguluyorum memnunmuyum şimdiye kadar saydıklarımın icnde en memnun oldugum bu. kullanımında surer surmez yıkayın yazıyor yine bir deli cesareti gostererek yıkamadım ve hic sanmadı bile sonucta tca kadar etkili diil bu. 2gun ust uste ustune baska bişey surmeden yine kulak copu yardımı bile catlak iclerime surdum once cilt geriliyo epey kuruyo 2gunun sonnnda her aksam behpanten suruyorum soyulma bitene kadar soyulma genelde 4-5 gun sonra baslıyor..su an 3.uygulamamdaym derinlikleri gtti cok hafif beyazlar kaldı bacaklarıma da yaglar zıyan olmasın maksat

yaglar bttkten sonra uygulamayı duşunuyorum. 3 ay sonr Duğunm var ve ciddi anlamda bitecegine umudum da var

ha bide yorum yapan arkadaslar yaslarını catlak olusumunun nedenlerini yazarlarsa daha iyi muhakeme ederiz gibi geliyo

ben hemen yazayım 25 yasındayım lise doneminde boy atma surecinde kalcamda diz kapagı arkamda ve goguslermde olştu bu yaklasık 5 yıldır cozum arAdıgım catlaklar..daha denediğim bi suru sey oldu hatrladıkca yazmaya calısırım..ama tavsiyem su ki kremlere onca paralar dokmeyn inann bir etkisi yok catlaksız gunler dilerim