Selam foruma henuz uye oldum ve hemen yazmaya giriştim=) Zaten uye olma amacım bunu yazmaktı. En baştan başlayayım (biraz uzun olacak sanırım=P);

Aslında bir bale oğrencisiydim, bir tur rahatsızlık yaşayıp baleyi 8 sene kadar bıraktım, bu rahatsızlıktan dolayı cok uzun sureler yatakta kalmak zorunda kaldım vesaire. Aslında cok zayıf olmama rağmen bu surec icerisinde bacaklarımda tahmin edebileceğinizden de fazla bir sellulit sorunu oluştu. Başlarda bunu cok fazla onemsemiyordum ama bu sene tekrar baleye başlayınca ve annemden surekli "Senin sellulitin var" tarzı eleştiriler alınca ( kafamcokkarıştı ) bunu bir kompleks haline getirdim :cok uzgunum: Hangi krem daha cok işe yarar diye araştırırken aklımda surekli Lipometric almak vardı ama hicbir İngilizce ya da Turkce forumda/blogda konu ile ilgili yorum bulamadım; neyseki Fransızca veya İtalyanca yeterli yorum vardı ama bu sefer de parasına kıyamadım (kutusu 65 - 2 kutu 100 YTL). Sonunda Nivea almaya karar verdim (onun hakkında da cok fazla iyi yorum var hem de cok ucuz) fakat ulkede resmen Nivea krem bitmiş durumda, hicbir yerde bulamadım :1shok:

Uzun lafın kısası gozumu karartıp Lipometric ve Nivea'nın masaj başlıklı duş jelini aldım. Bugun Lipometric kullanmaya başlayalı 5 gun oldu. Ve şu an aynada selulit falan goremiyorum. Mucizelere inanmaya başladım desem yeridir. Henuz inceltme etkilerini gozlemlemek icin erken, o konuda yorum yapamam ama sizi kısa surede cozume ulaştıran bir cozum istiyorsanız Lipometric'i kesinlikle tavsiye ediyorum. Hayatımda ilk kez sellulit kremi kullandım, herşeye olduğu gibi buna da bilimsel yaklaştım ve 1 aydan once cozum goremeyeceğimi duşundum ama beni gercekten şaşırttı. Benim gibi urun hakkında yorum arayıp bulamayanlara hediyem olsun=)

Ama acıkcası bu 2 kutu bittiği zaman Nivea'yla devam etmeyi duşunuyorum, nasıl olsa inceldiğim kadar incelmiş olacağım ve buyuk olasılıkla sellulitler tamamen gitmiş olacak...Ama benim gozlemlediğim kadar kısa surede sonuc almak icin bir aletle krem oncesi masaj yapmanız, sıcak-soğuk su şoku uygulamanız ve bunların eşliğinde spor yapmanız gerekiyor. Bunların hicbirisi tek başına işe yaramıyor (sadece spor da işe yaramıyor bana inanın... baleye tekrar başlayalı 6 ay olmuştu ama kesinlikle bir değişme gormemiştim). Bu arada herhangi bir diyet yapmıyorum, aslında yapsam cok daha iyi olacak sanırım cunku tamamen karbonhidrat ve şeker odaklı yaşıyorum...

Neyse; uzgunum uzun oldu Sorularınızı elimden geldiğince cevaplandırırım bu konu hakkında=)

Eklemem gerek: 1) Catlaklarımda onemli sayılabilecek bir değişme olmadı, olur mu bilemem 2) Lipometric satan kişiler "Once Lipocure, sonra Lipometric alın" diyebilirler, ben bunu bir satış politikası olarak gordum ve kanmadım acıkcası. Sonucta Lipometric de sellulit gorunumunu fazlasıyla azaltıyor neden daha fazla para dokeyim ki?