kızlar bi sitede hayıt tohumunu araştırıyodum ordaki yorumları kopyalıyorum sizee

* Hayıtın goğus buyutmede etkisi vardır kızlar.ben de kullanıyorum kullandığımdan beri buyuyor.hayıtın hormonları dengeleyici etkisi var.benim ostrojen hormonum azdı bunu kullandıktan sonra normal seyrine geldiğinden goğusleri buyutuyor.goğus buyumesi icin ostrojen hormonu gerekli cunku.aynı zamanda insana bir dişilik geliyor bunu kullanan pek cok kişiden duydum.kullandığımdan bu yana annm babam durmadan sana bir guzellik geldi guzelleştin deyip duruyolar

*gercekten goguslerm buyuyo acaba nasl engelleye bilirim hayit tohumu kullandigimdan beri boyle hissediyorm

*3 gundur hayıt tohumu kullanıyorum adetim eski duzenine kavuştu ayrıca goğuslerimin buyumesi icin cemen tozuyla corekotu ve zeytinyağını macun haline getirdim her akşam yatarken suruyorum sabah ılık suyla temzileyip corekotu yağıyla masaj yapıyorum gozle gorulur bi dolgunlaşma oldu. 3 ay sonunda inş istediğim sonucu elde edebilriim. zaten 6 aydan sonra kalıcı oluyormuş buyume sonrasına gerek yokmuş. fakat duzenli kullanım şart. rezene cayıda extra icebilirsnz oda cok etkisi var.

Hayıt Tohumu Nasıl kullanılır? Nasıl Yapılır?

Yarım cay kaşığı olacak şekilde, Hayıt tohumu ezilir. Bir su bardağı suyun icine, yarım cay kaşığı ezilmiş, hayıt tohumu, atılır ve kaynatılır. 10-15 dakika demlendirilir. Suzulur ve ılık ılık icilir.