KANTORON YAĞI ( ben kırmızısını kullanıyorum )

sevgili arkadaşlar uzun zamandır kullandıgım ve her alanda mucızesını gordugum bu eşsiz yağı anlatacagım sizlere...uzun zamandır yazmayı planlıyordum şimdı burdaki gecmeyen izlerinden yakınan arkadaşları gorunce dedım hadı yerı gelmişken yazayım...benım bu yağ ile tanışmam kadın hastalıgım sayesınde oldu kurtulamadıgım hpv yi bu yag ıle yendım..herturlu seyı arastırıp denedım baktım kı bu yağın uzmanlık alanı,yaralar,izler,kondilomlar,virusler,dikiş izleri,yanıklar,sivilceler vs....

once size bu yağ hakkında arastırılmış teknık bılgı verıp sonra uygulamarını anlatıcam..bu arada şimdı farkettim bitki sozlugunde buna yer verilmiş burda ama ben bu bolumdede paylaşmak ıstedım cunku gecmeyen ızlerınden magdur olan cok..vede benım bakış acım bıraz daha farklı..

İltihap giderici, yara iyileştirici, yatıştırıcı,
antidepressif, kramp cozucu, ağrı kesici, antiseptik.kanser hucrelerini yokedici ozelıklerı var..

benım yontemlerim ile pratık kullanım onerılerı:

yara,yanık,dikiş,sivilce,lekeler icin -gazlı beze damlattığınız kantoron yağını sorunlu bolgeye pansuman şeklinde ozellıkle gece yatarken uygulayın..yıkamayın..izin yada yaranın sorunlu oluşuna gore ıster hergun ıster haftada 3 gun uygulayın..sivilce problemi varsa haftada 3 kere,leke problemı varsa haftada 2 kere uygulayın...

bağışık sıstemı guclendırmek icin başka bır şişedeki yağı,suyunuza bırkac damla damlatarak icebılırsınız..
kadın hastalıklarınız icin hpv gıbı kondilomlarınız varsa kulak copu ile yıne gecelerı yatarken uygulayın..aynı kulak copunu farklı yere kullanmayın..hastalıgınız olsun olmasın vajen hastalıga elverişlı acık bolge oldugu icin haftada 1 defa gazlı bez ıle pansuman yapın ic ve dış makat bolgesıne kadar ınanılmaz bır temızleyıcı mıkrop kırıcıdır...

kendim kullanıp başarı elde ettıgım yerler:

-ağız ici yarayı 1-2 gecede gecirdi...( anneanenmde)
-hpv den oluşan sıgıllerımı 1 haftada yokettı ve 1 yıldır yoklar.-.
-tahriş olan yanık olan bolgeye uygulandı ve hemen sonuc alındı..
-annemde bacak kısmında sıcak ve nemden oluşan kızarıklıkları pişikleri hemen gecirdi tedavı ettı..
-babam traş sonrası kullanıyor ve tahriş sorunu yok..
-ağdanın oluşturdugu tahrişi yokedıyor..
-yuzdeki kahverengı lekelerı gecirdi..

-kaza geciren yakınımızın belindekı yara ve dikişe uygulandı buyuk olcude duzelme goruldu..
-sacı dokulen ve yağlanma problemi olan yakın bır arkadaşım haftada 2 kere sac dıplerıne uyguladı dokulme yaglanma durdu ,sac canlandı..

sevgılı arkadaşlar bu konuyu bıtkı bolumune hem varoldugu icin hem bır bılene sorun kısmı benım bu konudakı bılgıme daha uygun oldugu icin acmadım..ben bu yağın mucızesını cok gordum cok sonuc aldım bu yuzden soruları burdan yanıtlamak ıstıyorum..

sevgılerle bol şifalar