Nette gezinirken bu kure rastladım ozellikle cok kucuk goğusler icin olması beni dahada umutlandırdı. Burada ceşitli kur yapan coğu arkadaşımızın goğusleri ele gelecek kadar var en azından onlarda coğu etkili olabiliyor bu yuzden. Bu kuru denemedim ama cok basit ve etkili olacağına inanıyorum zaten şerbetci otu kremini kullanıyordum ilave olarak cayını tuketmeyi duşunuyordum şimdi bu şekilde deneyeceğim. Yazan kuru aynen paylaşacağım...
Goğusleri aşırı kucuk olanlar icin meme buyutme kurunu Suna Dumankaya acıkladı. Suna Dumankaya, aşağıdaki kuru duzenli olarak kullananların kucuk goğuslerini buyuttuklerini, slikon vb. taktırmadan buyuk goğuslere kavuştuklarını belirtti.
Genc kızların dış gorunumlerine cok fazla dikkat ettiklerini hepimiz biliyoruz. Ozellikle 15-25 yaş arasındaki kız ve bayanlar goğuslerinin kucuk olmasından şikayet ederler. Kucuk goğusleri buyutmek ise en cok bilinen yontem ile goğuslere slikon taktırmaktır. Slikon hakkında zaman zaman basında cok değişik haberler yer almakta ve bu haberler sılikonun zararlarından bahsetmektedirler.
Oysa şifalı bitkilerin şifalarından faydalanmak suretiyle kucuk memesi olanlar goğuslerini buyutebilmektedirler. Tamamen doğal olan bu şifalı goğus buyutme kuru ile kucuk goğuslere ve goğuslerinin kucuk olmasından şikayetlere son verin.
Malzemeler: 1 tutam şerbetci otu, 1 tutam melek otu ve 1 tatlı kaşığı cemen tohumu
Hazırlanması ve Uygulanması: 1 tutam şerbetci otu, 1 tutam melek otu, 1 tatlı kaşığı cemen tohumunu cay gibi demleyip yemeklerden sonra 1 bardak icin.
Ayrıca; her gun 2 adet hurma yemek de kucuk goğusleri buyutur. Bunlara ilave olarak doğal yollarla elde ettiğiniz elma suyu ile goğuslere masaj yapmak da meme buyutmek icin etkilidir.
Umarım başarırız.. İnanmak başarmanın yarısıdır sozu boşa değil gercekten buyuyeceğine inanırsak olacaktır inanarak başlayalım o yuzden.