Rebul eczanesi kurulduğu 1895 den gunumuze ulkemize yenilikleri getiren bir kaynak olmuştur. Yetiştirdiği, bu gun dekanından genel mudurluk seviyesine gelmiş eczacıların temelinde bir taş oluşturmaktan gururludur.
Gunumuzde bir eczane olmanın yanı sıra kozmetik araştırmada olan merakım nedeniyle surekli bir yeniliği halkımıza meslektaşlarımıza sunmaktan buyuk mutluluk duymaktayız.
Bu gun sizlere eczane laboratuarında geliştirerek piyasaya sunduğumuz GUARANA İNCELTİCİ KREM hakkında bilgi vermek isteriz.
GUARANA İNCELTİCİ KREM de Urfa ve Antep yoresinin CAYENNE tipi biberlerinden elde ettiğimiz extrakt ile dokuyu ustten bir romazitma kremi gibi ısıtmaktayız. Brezilyanın Amazon ormanlarından elde edilen GUARANA bitkisinin ekstraktı ve l.CARNITINE ile doku altında kaslara yapışık olan yağların parcalanmasını ve sisteme katılmasını sağlamaktayız. Tabii bu sistemde yağları yok edince derinin buruşmasını ve goruntusunu bozmasını onlemek icin BUĞDAY OZU YAĞI, LECİTİN HYDROGENATLARI ve Hindistanda uretilen COLEUS FORSKOHILI bitkisinin ekstraktlarından faydalandık. Formul olarak urunumuzu gercekleştirdikten sonra dostlarımızın kullanmalarıyla gorduklerimiz bizi hayrete duşurdu.
Akşamları yatmadan bolca surulecek olan bu krem sabaha 1-1,5 cm. incelme sağlayarak, insanları hayrete duşurmektedir. Ustelik bunu bir profesyonel masor tarafından kullanacak olursanız otuz dakika sonrasında 1,5-5 santim arasında incelmeyi gormeniz mumkun olacaktır.
Butun eczanelere dağıtılması icin buyuk ecza depolarına verilmiş olup halkımızın en yakın sağlık kaynağı olan eczanelerden temini istenmiştir.
arkadaşlar bu kremi kullanan varmı?
eğer doğruysa 1 haftada incecik olmamız lazım.
almayı duşunuyorum ama kafam cok karıştı 1 gecede 1-1,5cm. incelmek imkansız gibi bişey geliyo bana CADIARZU
buarada merak edenlere fiyatı 89 TL
Bolgesel İncelme Doctor Choice Guarana İnceltici krem
Vücut Bakımı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Vücut Bakımı
- Bolgesel İncelme Doctor Choice Guarana İnceltici krem